Προς το περιεχόμενο

Kontakt 4 - Import Samples from AKAI CD?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!!!

 

Προσπαθω να κανω import δειγματα απο το cd. Η λειτουργια ολη γινεται κανονικα και τα samples βρισκονται εκει που τα θελω.

Το προβλημα ομως ειναι οτι ολα ειναι κουρδισμενα απο μονα τους καποια μορια πανω η κατω με αποτελεσμα να μην παιζουν στον σωστο τονο.

Εχεις κανεις ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο????

Thanks!!!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Είναι λογικό.

Γενικότερα, το κούρδισμα αλλά και κάποιες άλλες μεταβλητές σε αυτά τα μηχανήματα, τα καθορίζει άλλος τομέας που ελέγχει - διαβάζει το δείγμα (sample ή wav) ανάλογα τον κατασκευαστή. Για παράδειγμα το "partial" όπου μεταξύ των άλλων ελέγχει ή καθορίζει αν θες και μία σειρά από άλλες παραμέτρους, μόνο για το συγκεκριμένο δείγμα, όπως για παράδειγμα το tune - gain κλπ.

Το να διαβάσεις τα δείγματα από ένα AKAI CD που είναι κατασκευασμένο ειδικά για σειρά AKAI δεν αρκούν μόνο τα δείγματα για να έχεις το πλησιέστερο ηχητικό αποτέλεσμα όπως σε ένα AKAI sampler. Θα πρέπει να διαβάσεις με κάποιον τρόπο και τις υπόλοιπες παραμέτρους ή να τις μετατρέψεις για το όργανο - πρόγραμμα που θα τα αναπαράγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου