Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή γέφυρας tune-o-matic


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια, θελω να αλλάξω γέφυρα στην κιθάρα μου ι οποία ειναι μια epiphone explorer 1984 reisuse eb , και θέλω να τιν αντικαταστήσω με μια που βρηκα στο thoman συγκεκριμένα αυτη http://www.thomann.de/gr/tonepros_t3btb_tuneomatic.htm , και θα ηθελα να μου πειτε αν κανει και ειναι καλη ? ι θα πρέπει να μεγαλώσω τα αυλακιά στα saddles για να χορανε οι χορδες ? Μην ρωτάτε γιατι θελω να την αλλάξω  ;D απλά την παλιά την εχω διάλυση  ... Και επίσης αυτα τα κλειδιά θα κανουν http://www.liolios.gr/index.asp?page=product&pid=17220 ?

 

Ευχαριστώ πολύ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή η γέφυρα της Tonepros είναι από τις καλύτερες Tune-O-Matic και λογικά αφού έχεις Epi (= 6mm post) θα κάνει. Έιναι pre-notched άρα έχει αυλάκια, αλλά εξαρτάται τι χορδές θέλεις να βάλεις. Αν βάλεις πολύ μεγαλύτερες από 9άρες - 10 άρες ίσως χρειαστούν άνοιγμα.

 

Και τα κλειδιά που λες μάλλον κάνουν. Καλού κακού δεν βγάζεις ένα κλειδί να μετρήσεις την τρύπα; Θα πρέπει να είναι κοντά στα 10 mm σε διάμετρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η γεφυρα ειναι οντως απο τις καλυτερες και θα δεις μεγαλη διαφορα στον ηχο σου.

τωρα δεν ειμαι απολυτα σιγουρα αν θα σου κολλησει κομπλε γιατι νομιζω μερικες βγαζουν αλλα νουμερα για ασιατικα μοντελα και αμερικανικα και μετα θα ψαχνεις για μοντες.επειδη και εγ την εχω παθει με γεφυρα και τελικα ξεκινησα το κολπα πιστευω ειναι καλο να κατεβεις αθηνα με την κιθαρα σου να δεις αν υπαρχουν στα μαγαζια κατω και αν κολλανε να την αφησεις να σου τα βαλουν κιολας και να την παρεις ετοιμη και να χεις τοκεφαλι σου ησυχο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου