Προς το περιεχόμενο

Koκκινες νυχτες - Συλλογή Ατλαντις 105,2


masters_of_the_universe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Κοκκινες Νυχτες ειναι ενα συγκροτημα ελληνικης ροκ που φτιαχτηκε απο φιλους.

Πριν καιρο στειλαμε ενα κομματι μας στον διαγωνισμο του Ατλαντις 105,2 για να επιλεχθουν κομματια για την συλλογή PURE ROCK VI και μας επιλεξαν.Η συλλογη κυκλοφορησε χτες και ειναι διαθεσιμη στο περιπτερο του Ατλαντις στην τιμη των 5 ευρω.

 

Οριστε και το κομματι.

 

 

Bassman and the masters of the universe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι στιχοι ειναι....."εντεχνοι". :P

Δεν ειμαι καθολου φαν του Rock με Ελληνικους (ή Γαλλικους/Ρωσικους/Γερμανικους/Σουηδικους κλπ...) στιχους, συν το οτι οι συγκεκριμενοι ειναι χωρις νοημα (εκει παει η ταμπελα "εντεχνο"....) οποτε....8/10. 8)

Ευτυχως η μουσικη ειναι Οκ. Με μερικες αλλαγες μπορει να γινει ενα ωραιο instrumental, λεω γω τωρα.... ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπιζω να το ξανασκεφθειτε.Ο στιχος δεν κολαει με την μουσικη σας και οπως ειπαν και πιο πανω ειναι χωρις καποιο νοημα.Τωρα για το παιξιμο : ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ.(ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ.)

Η φωνη δεν αφηνει καποιο σημαδι (χροια ,χαρακτηρα κλπ) που να σε κανει να θες να την ακουσεις παλι ουτε και θα την ξεχωρισεις απο τον σωρο.Αφου ομως επιλεχθηκατε  μπραβο σας!!αν και αυτο με βαζει σε υποψιες οτι :η τα αλλα γκρουπ /καλλιτεχνες ηταν για τα μπαζα η οτι οι εκλεκτορες ειναι αυτοι για τα μπαζα...μετα συγχωρησεως. ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σεβαστες οι αποψεις σας.Εγω προσωπικα δεν συμφωνω μαζι σας,γιατι οπως ειπα παιζουμε ελληνικη ροκ και δεν στοχευουμε να το "παιξουμε" ποιοτητα.Ειμαστε ανθρωποι που μαθαμε μουσικη μονοι μας στο "δρομο" και το ολο αποτελεσμα ειναι ουσιαστικα το αποτελεσμα μια αγαπημενης παρεας,οχι ο στοχος μια καριερας.

 

Σας ευχαριστω που αφιερωσατε χρονο να ακουσετε το κομματι μας και να γραψετε και μια αποψη.Ομολογω να πω οτι δεν περιμενα τοσο αρνητικη κριτικη,αλλα απο την αλλη αυτο μαλλον δειχνει οτι το site σας αποτελειται απο εξαιρετικα ικανους και καταρτισμενους μουσικους με υψηλο επιπεδο τεχνικης και μουσικης παιδειας,και αυτο δεν ειναι παρα μονο θετικο για εμας αφου εχουμε την τιμη να λαμβανουμε συμβουλες απο εσας,οι οποιες μπορει να μας βοηθησουν στο μελλον.

 

Bassman and the masters of the universe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα μπραβο απο εμενα, οχι για το κομματι (δε θα το σχολιασω), αλλα για το πως δεχτηκατε την κριτικη.

Μακαρι η συμπεριφορα ολων απεναντι στη σκληρη κ αρνητικη κριτικη να ηταν σαν τη δικη σας.

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

K'εμενα ειρωνικο μου φαινεται.Αλλα δεν πειραζει .Το οτι εμαθαν μουσικη στο δρομο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αποκτησουν καλο γουστο στο παιξιμο και στα ακουσματα.Αυτα τα περι ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΟΚ '' κλπ τα εχουμε ξανακουσει.Το site εχει στις ταξεις του απο καρα-καλαμπορτζους μεχρι διπλωματουχους του berkeley ....αλλα τα παιδια επεσαν πανω σε αντιστοιχους μουσικους που εμαθαν την μουσικη στο ''παλκο'' και στον δρομο κυριολεκτικα .Αλλα μας χωριζουν καποια χρονια εμπειριας ,διαφορετικα ακουσματα &βιωματα.Γιαυτο και επιλεχθηκαν απο την επιτροπη γιατι οπως και προειπα ειναι αντιστοιχου γουστου ανθρωποι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οφείλω να ομολογήσω ότι τόσο κακό στίχο έχω ν' ακούσω καιρό.

 

+1000

 

Γράφτε πιο απλούς και κατανοητούς στίχους ρε παιδιά , δεν χρειάζεται αλληγορία και πνεύμα σε κάθε δεύτερο στιχάκι.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η απαντηση μου,προς εκπληξη καποιων ΔΕΝ ειναι ειρωνικη.Για τους εξης πολυ απλους λογους.

 

1ον. Oταν ανεβαζεις ενα κομματι στο ιντερνετ και το ποσταρεις σε διαφορα φορουμ εισαι προετοιμασμενος για την οποιαδηποτε ειδους κριτικη,γιατι ας μην ξεχναμε εσυ ζητας την γνωμη αλλων.Κοινως οπως λενε και οι Αμερικανοι "if u can't take the heat,stay out of the kitchen.

 

2oν Η καθε κριτικη εχει το οφελος της.Η θετικη ενθαρρυνει.Η αρνητικη μας βαζει σε σκεψεις και συχνα αναδεικνυει καποια λαθη που ενδεχομενως κανουμε και στην συνεχεια αφου μας τα τονισουν,προσπαθουμε να τα βελτιωσουμε.Ετσι γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι και κατα συνεπεια καλυτεροι μουσικοι.Επισης,ακομα και για την αρνητικη κριτικη που γραφει καποιος,σημαινει οτι εκατσε και αφιερωσε λιγο απο τον χρονο του για αν ακουσει το κομματι και εν συνεχεια να γραψει την γνωμη του.Και εγω προσωπικα το εκτιμαω αυτο.

 

3ον Ειμαι νεο μελος στο Noiz απ οπου μπηκα για αγγελιες αλλα και επειδη καποιοι μουσικοι που εχω γνωρισει απο εδω και απο κει μου το συστησαν,απο την αποψη οτι εχει πολυ καλα θεματα αλλα και καλους μουσικους με γνωσεις που γενικα μπορουν να δωσουν και καλες συμβουλες.

 

Μετα απο ολα αυτα θεωρω οτι ειμαι ξεκαθαρος.Απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του και συμπεριφερεται αναλογα παντα με το επιπεδο του.

Bassman and the masters of the universe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου