Προς το περιεχόμενο

Feedback Suppressor


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια.

 

Πριν καποιους μηνες ειχα παρει ενα τετοιο http://www.thomann.de/gr/feedbakharley_benton_feedback_suppressor_bk.htm απλα για να συμπληρωσω μια παραγγελια στο θωμα για να μην πληρωσω εξοδα αποστολης. Τελικα ομως διαπυστωσα πως δεν χοραγε στο ηχειο της ακουστικης μου.

 

Απο σας θελω 2 πραγματα.

 

Αρχικα μπορω να βρω στην ελλαδα τετοιο "feedback suppressor" και αν ναι που? Εχω ψαξει σε καμια 10αρια σιτε και στο skourtz και δεν βρισκω τιποτα. (Πως λεγεται μαλιστα αυτο στα ελληνικα?)

 

Και δευτερον οταν βαζω το compression του Route 66 μου στην ακουσικη εχει απιστευτο βουητο (feedback?) με ενα τετοιο θα σταματησει?

My spirit sighs in peace - Opeth

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι σίγουρα θα το βρείς. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά ενας φίλος το είχε πάρει και το βρήκε έυκολα. Ρώτα σε όποιο μαγαζί είναι κοντά σου. Αυτό είναι για τους μικροφωνισμούς της ακουστικής σε ένα λάιβ, οπότε λογικά θα βοηθήσει κ στο πεταλάκι σου.

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελεια! Επειδη αυτη η κιθαρα εχει περασει καμια 15αρια live και προκειται να περασει και αλλα μαλλον αξιζει να ψαξω για ενα τετοιο. Οταν ειχα μετρησει την διαμετρο του ηχειου της μου ειχε βγει 100εκ αλλα οταν πηρα αυτο το hb suppressor δεν εκανε αρα με βαση την τυχη υποθετω οτι θα θελει των 98-99εκ. Υπαρχει ομως καποιος ποιο επισημος τροπος να διαβεβαιωθω οτι η διαμετρος ειναι οντως 99εκ?

My spirit sighs in peace - Opeth

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποτε εψαχνα για να παιζω με την ακουστικη και να μην τρωω παντοφλα - λυση υπαρχει βαλε καμμια παλια μπλουζα σου μεσα στο κιθαρονι  ;D

Παντος σοβαρα τωρα το feedback δεν το γλυτωνεις ευκολα, για ποια κιθαρα μιλαμε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου