Προς το περιεχόμενο

line 6 ux2


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!καλές γιορτές και καλές αγορές  :P

 

το πρόβλημά μου είναι το εξής και παρακαλώ για τη βοήθειά σας,πρόσφατα αγόρασα μια line 6 ux2 καινούργια!την εγκατέστησα στον υπολογιστή μου και μαζί εγκατέστησα και τα προγράμματα που δίνει,δύο από αυτά είναι προγράμματα ηχογράφησης το ableton live και το reason adopted δεδομένου ότι δεν έχω άλλο πρόγραμμα ηχογράφησης στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να γράψω με αυτά προσπάθησα αλλά μάταια!!εκτός απ ότι τα προγράμματα μου φαίνονται πολύ δύσκολα ( 422353467458 κανάλια για τη μια ηχογράφηση με 3634574568 κουμπιά και 325625465879 επιλογές) το κύριο πρόβλημα που φαίνεται πώς έχω είναι ότι ενώ στα ακουστικά και στα μόνιτορ ακούω κανονικά την κιθάρα τα προγράμματα δεν φαίνεται να την ακούνε καθώς οι "μπάρες ευαισθησίας" τους παραμένουν νεκρές!κοινώς δεν έχω input οπότε και output για να ηχογραφηθεί!

 

έχει κανείς δουλέψει τα παραπάνω προγράμματα να με βοηθήσει λίγο?αν όχι έχετε κάποια πρόταση-σκέψη-ιδέα για το τι μπορεί να έχει πάει στραβά?

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και καλές γιορτές, πέραν του ότι είχα το ux2 τα προγράμματα δεν τα χω δουλέψει και δεν τα ξέρω,θα σου κάνω μια πρόταση που πιθανόν να σου λύσει τα προβλήματα, και αυτό με τα πολλά κουμπάκια αλλά και το πώς θα πάρεις σήμα απο την κάρτα ήχου σου.

Μπορείς να κατεβάσεις το reaper που είναι free και σχετικά εύκολο σε σχέση με άλλα προγράμματα όπως cubase (κατα τη γνώμη μου). Υπάρχουν πολλά video tutorials στο youtube που περιγράφουν αναλυτικά πως θα κάνεις την ηχογράφηση σου αλλά και το πως θα πάρει σήμα η κάρτα σου, καθώς και πολλά άλλα tips που είναι πιθανό να χρειαστείς στο μέλλον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου