Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ασφαλής κατάργηση USB


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Χρησιμοποιώ windows xp ελληνικά.Πρόσφατα κατάλαβα ότι το εικονίδιο(κάτω δεξιά)ασφαλής κατάργηση έχει εξαφανιστεί.Στον πίνακα ελέγχου στην γραμμή εργασιών και μενού έναρξη η συγκεκριμένη  λειτουργία λέει πως είναι πάντα εμφανιζόμενη.Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.Αν ξέρει κανείς ποιο είναι το πρόβλημα παρακαλώ απαντήστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η "ασφαλής κατάργηση" δεν εμφανιζεται παντα, εμφανιζεται μονο σε ορισμενες περιπτωσεις που χρειαζεται.

Αν συνδεσεις πχ ενα κινητο ή εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για μεταφορα αρχειων πιθανον να δεις το αναλογο icon κατω δεξια με την επιλογη "ασφαλής κατάργηση". Πολλες συσκευες πλεον δεν χρειαζονται αυτη την επιλογη (οπως πολλες καμερες) οποτε δεν θα βρεις αυτη την επιλογη στο icon κατω δεξια ή δεν θα δεις καν το icon.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Διονύση.

 

Να σου πω την αλήθεια ένας φίλος μου που πάντα έκανε ασφαλή κατάργηση έχει κάψει τουλάχιστον 2-3 φλασάκια κι εγώ που πάντα το βγάζω ξερά δεν έχω πάθει ποτέ κάτι ανάλογο.

 

Τα εξωτερικά hardware στο 2013 που ζούμε έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να μην στηρίζονται τόσο πολύ σε μία επιλογή που κανείς δεν δίνει σημασία έτσι κι αλλιώς (κι έτσι πρέπει να γίνεται). Επίσης υπάρχουν αναβαθμίσεις στα πιο νέα Windows για πιο ασφαλή κατάργηση σε τέτοια θέματα.

 

Κοινώς αν σου κάτσει σου κατσε!

Τωρα τι να πω μπορεί ο φίλος μου να ήταν ultra γκαντέμης...

 

 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα Windows 7 και να κρατήσεις 2 αποθηκευτικούς χώρους. Έναν που θα χρησιμοποιείς τακτικά και έναν για backup ώστε και κάτι να σου καεί να είσαι οκ.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου