Προς το περιεχόμενο

CryBaby Slash Wah [Προβλημα!]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους ,χρονια πολλα , καλη χρονια !

 

Πριν καμια βδομαδα εκει που επαιζα στην προβα , ανοιγω το wah μαζι με delay και δεν δουλευε δηλ ειτε πανω ειτε κατω εκανε τον ιδιο ακριβως ηχο ( τον ηχο που θα ειχε αν το ειχα κατω δηλ στα "μπασσα") Υστερα βγαζω το βυσμα , το ξαναβαζω και επαιζε κανονικα . Το ξανανοιγω δευτερη φορα και παλι το ιδιο προβλημα . Αλλαξα μπαταριες και παλι τα ιδια .Τι μπορει να ειναι ? και αν μπορει να διορθωδει πως διορθωνεται ?

Ευχαριστω εκ των προτερων ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκανε τον ιδιο ακριβως ηχο ( τον ηχο που θα ειχε αν το ειχα κατω δηλ στα "μπασσα") Υστερα βγαζω το βυσμα , το ξαναβαζω και επαιζε κανονικα . Το ξανανοιγω δευτερη φορα και παλι το ιδιο προβλημα .

άμα κάνει τον ήχο του εφέ αλλά μόνο στα μπάσα από ότι κατάλαβα τότε κοίτα αρχικά αν το κομμάτι με τα δοντάκια (το κινητό μέρος που μπαίνει μέσα στο wah) κάνει επαφή με το ποτενσιόμετρο με άλλα λόγια δες αν μπορείς να το κουνήσεις σε άλλη κατεύθυνση έκτος από πάνω κάτω .αν μπορείς θέλει άνοιγμα το wah και βίδωμα ή αντικατάσταση ενός κομματιού πλαστικού που πιέζει το προαναφερόμενο κομμάτι πάνω στο ποτενσιόμετρο.

Ίσως πάλι ένα καθάρισμα μέσα να είναι η λύση αφού φτιάχνει και ξανάχαλάει (να έχει μπει τίποτα κακόβουλο από  την τρύπα? ;D).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου