Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για streaming και Mastering με plugins


loop80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω plugins real time; Βασικά θέλω να πάρω το input της κάρτας ήχου να του περάσω ένα multiband compressor και ένα exciter και όλο αυτό να το κάνω μετά streaming.

Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα στο οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω τα wave plugins real time.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε με εμποδίζει κάτι θα μπορούσα να τα κάνω και με το reaper που είναι και σχετικά ελαφρύ πρόγραμμα, απλά που θα το στείλω μετά για να το streamαρω, δεν έχω δεύτερη κάρτα ήχου. Γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να μου κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς reaper και cubase.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok. Φαντάζομαι πως αν χρησιμοποιήσεις αντί για asio, direct sound με την onboard κάρτα ήχου, μπορείς να κάνεις τα εξής

1) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις direct/wave sound όπως είπα στο daw σου και παράλληλα να έχεις ανοιχτό το streaming software όπου θα του ορίσεις σαν input, το stereo mix (αν υπάρχει διαθέσιμο)

2) Αν είσαι σε vista/win7 θα πας στα recording devices από το control panel του ήχου και θα κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο device και θα πατήσεις "show disabled devices". Αν υπάρχει stereo mix option, θα εμφανιστεί.

3) Αν δεν παίζει μπάλα κάτι από αυτά, βγες με καλώδιο από ένα ζευγάρι outputs (αυτό που θα έχεις ορίσει στο daw σου) και γύρνα σε ένα ζευγάρι line ins (τα οποία και θα ορίσεις σαν inputs στο streaming software). Αν δεν έχεις spare output channels για να ακούς και εσύ, splitαρε την έξοδο με Y-adapters για να ακούς και στα ηχεία σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου