Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση λαμπάτου πολυεργαλείου σαν Laney IRT-Studio


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλησπέρα μου σε όλους ! Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση λαμπάτου πολυεργαλείου ω σαν το Laney IRT - Studio. Καλό να εχει πολλες εξόδους μιας και θα το εχω και για το σπίτι Home-rec κατάσταση πχ για οδηγό/demo, αλλα και για πρόβα (με την ανάγκη για ανάλογη ένταση/καθαρότητα. Αλλα και για Live. Το συγκεκριμένο της Laney μου φαντάζει ιδανικό αλλα πρίν κάνω την αγορά, ψάχνομαι. Έχει κανείς σας εμπειρία η πρόταση απο κάτι ανάλογο? Παρακάτω εχω Link του συγκεκριμένου που εχω σαν σημείο αναφοράς. Επίσης δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω απο 600 € στην καλύτερη περίπτωση.

 

http://www.thomann.de/gr/laney_irtstudio.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο θέμα χρήσης στο σπίτι για Silent recording, reamping ktl. φαίνεται να είναι ότι πρέπει καθώς είναι εξοπλισμένο με τα πάντα.  

 

αλλα και για πρόβα (με την ανάγκη για ανάλογη ένταση/καθαρότητα. Αλλα και για Live.

 

Εδώ θα πρεπει να προβληματιστείς. Είναι 15Watt. Θα σου φτάνουν στην πρόβα για καθαρο ήχο σε μεγάλες εντάσεις? Στο live για μονιτορ μόνο θα είσαι κομπλέ αλλά στην πρόβα μπορεί να χρειαστεί να δίνεις εξοδο από το preamp out σε άλλο ενισχυτή τελικό, ή να το κουμπώνεις στο return της λούπας του ενισχυτή που θα βρείς στο προβάδικο.

 

Καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις πριν προβείς σε αγορά, λογικά ο Nakas θα το φέρει κάποια στιγμη καθώς έχει ήδη τον ironheart combo.

 

Αλλες λύσεις που θα μπορούσες να δεις θα ήταν κάποιος προενισχυτής με ένα φθηνό solid state τελικό. πχ.

http://www.thomann.de/gr/engl_e530_preamp_egitarre.htm

 

Γενικά αν ψαχτεις και στα μεταχειρισμένα φτιάχνεις άνετα ρακ με ένα τέτοιο preamp και ένα τελικό τύπου Rocktron velocity.

 

 

 

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί το rack. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτο, και βασικά αν στα χρήματα που μπορώ να δώσω, μπορώ να συνδιάσω καλά πράγματα. Στα watt τώρα ναι εχετε δίκιο. Είχα για λίγο τον Engl Screamer 50άρης. Απο δύναμη ηταν οκ. Αλλα πολύ ξερός για τα γούστα μου και χωρίς τις επιλογές του Laney. Βασικά αν o Laney έβγαινε σε παραπάνω watt πχ θα ήταν αυτο που ψάχνω. Χωρίς να είμαι κολλημένος με Laney σώνει και καλά. Απλα αλλες λύσεις του στυλ Triaxis είναι πανάκριβες... :-X

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώπ. Δεν τον είχα δεί αυτον τον Randall. Φϊλε μου τον εχεις ακούσει?

 

δυστυχως οχι αλλα θα ηθελα γιατι φαινεται να το αξιζει! αν το ψαξεις εχω ανοιξει κι ενα θεμα για τον συγκεκριμενο ενισχυτη μιας και το σκεφτομουν να τον παρω. παντως να ξερεις ενα πραμα. ο ενισχυτης βγηκε απο συνεργασια μεταξυ ρανδαλ και mike fortin για τον οποιο μονο τα καλυτερα λενε. μεχρι τωρα ο φορτιν εφτιαχνε πανακριβους ενισχυτες και απο οτι φαινεται τον πηρανε στο στρατοπεδο της ρανδαλ για να τους κανει τις μοντες του. φαινεται να εχει πολλη γκαζι και καποιοι λενε οτι κανει και για μπλουζιες.

 

κοιτα εδω:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=197587.msg720289#msg720289

 

http://reckoninghour.com/

 

rEaL mUsIc

rEaL nEwS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτον τον Randall τελικά οσο τον ψάχνω και διαβάζω για αυτον με κερδίζει ολο και περισσότερο. Η περισσότερες κριτικές είναι καλές. Άυριο θα τον ακούσω και καλύτερα. Αλλα το θέμα είναι οτι έψαχνα ενα πολυεργαλείο και οχι απλά ενα καλό κεφάλι. Αν πχ το Laney έβγαινε και σε παραπάνω watt θα το είχα πάρει ήδη...αλλα... Kleine..  Συνεχίζω το ψάξιμο και είμαι ανοικτός σε προτάσεις! Ο randall μένει σαν επιλογή και σε ευχαριστώ σαν πρόταση. Αν τελικά δεν βρώ κάτι οπως το Laney..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα εδω  :)

 

http://www.thomann.de/gr/randall_rd_50h_head.htm

 

[move]Randall RD-50H Head[/move]

 

Είχα το προηγούμενο μοντέλο RH-50t της Randall με τα ίδια specs και features.

Δεν έλεγε τίποτα, μεγάλη αποτυχία tone-wise. Τον έχουν αγοράσει άλλα 3 παιδιά απ το forum και όλοι πιστεύεουν το ίδιο: Μουντό και σαν solid-state βρώμικα και απλά καθαρά χωρίς πολύ headroom...

Τελικά το δικό μου τον "πείραξα" για να πλησιάσει marshall jcm style tone και τελικά τον έδωσα για bogner 2X12".

Ελπίζω το νέο μοντέλο να είναι 100000% καλύτερο και πραγματικά το εύχομαι, απλά είμαι πολύ σκεπτικός απέναντι σε randall αυτής τη σειράς πλέον.

Οι randall mts και τα υβριδικά T2, V2 κλπ είναι σε άλλο επίπεδο και πραγματικά ευέλικτα tone machines. O rh50 δεν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα το προηγούμενο μοντέλο RH-50t της Randall με τα ίδια specs και features.

Δεν έλεγε τίποτα, μεγάλη αποτυχία tone-wise.

 

συμφωνω και επαυξανω ολοι το ιδιο λενε αλλα επισης να ξερεις οτι ο RD-50H ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα σε σχεση με αυτον που προανεφερες!

το θεμα ειναι οτι αυτος που επισημανες ειναι δουλεια της ρανδαλ ενω αυτος που λεω ειναι σχεδιασμενος απο τον mike fortin! αν θελετε να παρετε μια γευση απο το τι σημαινει το ονομα του και τι εχει κανει τοτε απλα ψαξτε λιγο και θα βρειτε πολλα! φαινεται να ειναι απο τους τοπ σε αυτο που κανει. ειναι κανονικη καφρομεταλλομηχανη λαμπατη που να σου πω ισως να ειναι καλυτερος και απο τους μπουγκερα (που παιζουν και  αυτοι στην τιμη)

http://reckoninghour.com/

 

rEaL mUsIc

rEaL nEwS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι καταλαβαίνω πολύ απο εσάς έχετε μια κάποια επαφή με Randall. Έγω λίγα πράγματα απο ενα προβάδικο αλλα ηταν solid state και νομίζω φτηνή σειρά signature του Kirk Hammet η κάτι τέτοιο. Με εχει κερδίσει ο κανούργιος ο 50άρης. Αλλα ακόμη ψάχνω για εκείνο το πολυεργαλείο με την λάμπα που λέγαμε. Φίλος μου πρότεινε αυτο εδω http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_tubemeister_36_head.htm?sid=415dbc5576d410c60a67c4ea982f53e3  αλλα ανεβαίνει το ταβάνι χρηματικά και ζορίζομαι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου