Προς το περιεχόμενο

PRESONUS audiobox 1818vsl - προηχογραφημένα


nikpalivos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας. να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. εχω μια καρτα ηχου PRESONUS AUDIOBOX 1818VSL. θελω να την χρησιμοποιισω για προηχογραφημενα. το software που χρησιμοποιω ειναι το δικο της STUDIO ONE. αυτο που θελω ειναι ο ντραμερ να ακουει το μετρονομο χωρις να βγαινει εξω. κατι συμβαινει με τα sends προφανως και το εχω παιδεψει αλλα πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη. μπορει καποιος να μου πει ακριβως τι πρεπει να κανω γιατι εχω μπερδευτει?  με ενδιαφερει με το software STUDIO ONΕ το υπενθυμιζω. το cubase επειδη το προσπαθησα και με αυτο φαινεται να μην ειναι συμβατο. οποτε κατεληξα στο software της καρτας. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Δεν λες το πρόβλημα. Δεν συγχρονίζει; Τι ακριβώς;

Περίγραψε το σύστημα σου.

Όταν ξεκινάμε μια δημοσίευση ζητώντας λύση σχετικά με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να δίνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες από την αρχή και να μην περιμένουμε να μας ρωτήσουν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιος θα αφιερώσει πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του για να μας βοήθησε, ας τον βοηθήσουμε και εμείς ώστε να μην σπαταλάει το χρόνο του μαντεύοντας.

 

1) Αν πρόκειται για πρόβλημα σχετικά με λογισμικό, κάρτα ήχου ή υπολογιστή θα πρέπει να αναφέρουμε το τύπο και τη version του λογισμικού, τον τύπο της κάρτας ήχου και τη version των drivers. Αν το πρόβλημα είναι αρκετά πολύπλοκο καλό θα είναι να αναφέρουμε και τη σύνθεση του υπολογιστή σας όπως λειτουργικό σύστημα, επεξεργαστής, μητρική, άλλες κάρτες, service pack και drivers συστήματος.

 

2) Αν πρόκειται για πρόβλημα κάποιου controller, synthesizer, ή μέρος συστήματος ηχογράφησης ( μικρόφωνο, κονσόλα, ηχείο κλπ), πρέπει να αναφέρουμε Μάρκα, μοντέλο και πως ακριβώς είναι συνδεδεμένο με ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές.

 

Εχεις εγκαταστήσεις του οδηγούς της κάρτας;

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην  μπλέκεις, κάνε ένα export το μετρονόμο σε .wav

Βάλτον σε ένα κανάλι στο DAW.

Και απλά ρύθμισε τις εξόδους ώστε το prerecorded να πηγαίνει πχ Stereo out 1

και το 2ο κανάλι (ο μετρονόμος) στην Stereo out 2

An insanely exciting indie label

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου