Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στους μαγνήτες esp ltd ec-1000


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας συμφορουμίτες,

 

Έχει καμιά εβδομάδα που πήγα την εν λογω κιθάρα για service στο λιόλιο στη θεσσαλονίκη.Αφού μου πήραν 45 ευρώ(μου φάνηκαν υπερβολικά) παίρνω την κιθάρα πίσω στο σπίτι και παρατηρώ ότι είχε κάτι άσπρα μπιλάκια σαν σκόνη όχι μόνο στους μαγνήτες αλλά και σε εκείνο το μαραφέτι που αλλάζει τους μαγνήτες.(συγχωρείστε με αλλά δε μου έρχεται η ορολογία αυτή τη στιγμή  ;D ).Δεν έδωσα σημασία και έπαιζα κανονικά.Μετά που πήγα για πρόβα είχα το εξής θέμα:δεν ακουγόταν η κιθάρα.νόμιζα ευθύνοταν ο ενισχυτής αλλά μετά καταλαβα οτι έφταιγαν οι μαγνήτες!στον έναν τον μαγνήτη έπαιζε κανονικά στον άλλον όχι!επαιζα με εκεινο το μαραφετι που αλλάζει τους μαγνήτες και φαίνεται πως δεν κάνει καλή επαφή.Χρειάζεται αλλαγή όλο αυτό?Πόσο περίπου κοστίζει?και στη θεσσαλονίκη που είναι καλύτερα να την παω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και απο τι μπορεί να έγινε?

 

Πολύ απλό, εκείνοι που σου πήραν 45ευρώ("τζάμπας", όχι αστεία  ;D)  κάτι πείραξαν και δεν το είπαν. Η άσπρη σκόνη που παρατήρησες μετά το σέρβις είναι σκόνη ρητίνης που υπάρχει μέσα στα cavities της κιθάρας. Άρα φαίνεται πως άνοιξαν το καπάκι και κάτι "έφτιαξαν", με λίγα λόγια κάτι κούνησαν και ίσως έφυγε καμιά κόλληση. Ωραίοι!

Οκ, και ο Κινέζος δεν κάνει καλές κολλήσεις αλλά η κιθάρα έπαιζε πριν το "service", right?

 

Καμιά κόλληση θα είναι και λίγο σφίξιμο του επιλογέα. Δε χρειάζεται ν αλλάξεις κάτι στα ηλεκτρικά ακόμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 ευρώ σοβαρά; παίρνουν γενικά τόσα πολλά για τέτοιες δουλειές στα μαγαζιά ;Τι ακριβώς σέρβις; Ρωτάω διότι ανέκαθεν τα έφτιαχνα μόνος μου. ???  Πάντως ούτε να την ανοίξεις την κιθάρα κατευθείαν στο μαγαζί να κάνουν την δουλειά τους σώστα άμα ευθύνονται αυτοί (το λέω χωρίς να θέλω να κατηγορήσω για έλλειψη επαγγελματισμού απλά πολλά πιτσιρίκια ντρέπονται να ξαναπάνε. Κάποτε πολύ μικρός αγόρασα κιθάρα με τρέμολο που έσπασε σε δύο μέρες και ντρεπόμουν να την πάω πίσω :'( )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 ευρώ σοβαρά; παίρνουν γενικά τόσα πολλά για τέτοιες δουλειές στα μαγαζιά ;Τι ακριβώς σέρβις;

αμα εισαι αντιπρωσπος της esp μαλον τοσο περνεις

ειχα παρει μια ltd ph-600 καποτε και αφου το πρωτο service ηταν δωρεαν η κιθαρα παρεμεινε με θεορατο action και την sol να μην ειναι ποτε κουρδισμενη,σιγα μην αλλαζε τζαμπα Nut.δεν εχω καλες εντιπωσεις,αλλα αυτη που εχω σιγουρα ειναι οτι δεν τους ενδιαφερει καθολου η λιανικη πανε για πιο χοντρες δουλειες.

any way η την ξανα πας και το λες η δεν ξανα πας ποτε για τιποτε και πας για service σε καναν αλλο μαστορα η καλητερα μαθε μονος 9 στα 10 πραμματακια θελουν απλα εργαλεια

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα προτεινα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, να δοκιμασεις το πιο απλο..εκασε τον διακοπτη με λιγο σπρευ επαφων,μπορει απλα να χρειαζεται καθαρισμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανά στον Λιόλιο και να του πεις ότι μετά το σέρβις σου έκανε το πρόβλημα,αν σου πάρει λεφτά θα είναι απαράδεκτος.

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου