Προς το περιεχόμενο

Γιατί όλοι οι μεγάλοι dj's έχουν rosendahl nanoclocks


electrino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τίποτα να μην έχουν στη ρακιέρα τους , ενα rosendahl nanoclocks έστω θα το έχουν(Armin, Dash Berlin klp ).Τόσο σημαντικό είναι πιά? Και δε παίρνουν και φτηνορολόγια,όλα ξεπερναν το ενάμιση χιλιάρικο..Τοσα πολλά hardware synth's έχουν να συχγρονίσουν η εκτός απο συγχρονιστήρι παίζει ρόλο και σε άλλα πράγματα?Θα πείτε καμμιά γνώμη να κάνουμε παιχνίδι? (πείτε για κανα jitter για κανα packet loss για κανα latency..).Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικη μου άποψη είναι ότι ένα καλό ρολόι κάνει πολύ και καλή δουλειά.

δεν είναι θέμα συγχρονισμού για hardware synth, όσο συγχρονισμού όλων των converters  όπως είπες πολύ σωστά για jitter elimination.

Ρολόια σε DJ δεν έχω δεί προσωπικά, αλλά έχω δεί καλά DAC's ακριβώς πριν απο το master out. Κοινώς το τελικό αποτέλεσμα απο ψηφιακό μίκτη περνάει απο το "καλο" dac για το καλήτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως, το ρολόι συγχρονίζει ad και da converters και χρειάζεται όταν αυτοί είναι πάνω από ένα ξεχωριστό κομμάτι. Δεν είναι όμως και υποχρεωτικό να υπάρχουν. Converters μπορούν να συγχρονιστούν και με adat, spdif, wordclock, aes/ebu από έναν converter προς ένα άλλο, σειριακά. Το ρολόι συνήθως χρειάζεται όταν είναι πολυπλοκότερο το σύστημα.

Τα synths τα αναλαμβάνει το midi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου