Προς το περιεχόμενο

"Reverberation, Spatial Processing & Time Domain FX in mixing" Workshop - Athens


nikodemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

904540_10201111600091126_1110613323_o.jpg

 

Ένα ολοήμερο mixing workshop με τον Νικόδημο Τριαρίδη, στο PlanetREC Studio στην Αθήνα, με θέμα αυτή την φορά την χρήση και την επεξεργασία σε ότι αφορά την αντήχηση, τεχνητή ή φυσική αλλά και συνολικά την προσέγγιση μας στην χωρική επεξεργασία των elements ενός track κατά την διάρκεια του mix, όπως και το σύνολο των time domain επεξεργαστών . Το workshop θα επικεντρωθεί όχι μόνο σε απλά tips and tricks σχετικά με την χρήση του reverb αλλά και σε μία σε βάθος ανάλυση της μεθοδολογίας και της σκοπιμότητας των συγκεκριμένων μορφών επεξεργασίας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, από το routing έως την επιλογή και διαμόρφωση ολοκληρωμένων processing signal chains.

 

 

Φυσικά το workshop θα περιλαμβάνει hands on εφαρμογές, τεχνικές και παραδείγματα καθώς και μια θεωρητική γενική προσέγγιση στον ρόλο και την καθοριστική σημασία των συγκεκριμένων τύπων επεξεργασίας κατά την διάρκεια του mix.

 

Η συμμετοχή κοστίζει 45 ευρώ, τα οποία προπληρώνονται είτε μέσω paypal, πιστωτικής, τραπεζικού λογαριασμού. Η κράτηση - πληρωμή πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν το workshop. Για να κάνετε κράτηση στείλτε email στο [email protected]

 

Όπως πάντα , όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν ως δώρο και κάποιο σχετικό video tutorial ("Get the best out of your Reverb Processors")

 

Επίσης την επόμενη μέρα θα κάνω ένα 4ωρο σεμινάριο πάλι στον ίδιο χώρο:

 

893694_10201111655452510_1321420481_o.jpg

 

Ένα 4ωρο σεμινάριο - συζήτηση στο planetREC studio στην Αθήνα, σχετικά με τα πιο βασικά πράγματα που θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κάθε επίδοξος home και project studio based recordist and artist. 10 απλά θέματα που αποτελούν την βάση για ένα πετυχημένο Home & project based studio, από την ακουστική του χώρου, την διαμόρφωση του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος και workflow, την επιλογή του εξοπλισμού, λύσεις για One room studios, βασικές αρχές γύρω από θέματα όπως η καλωδίωση και η διασύνδεση του εξοπλισμού, επιλογή daw, μύθοι και πραγματικότητες και πολλά άλλα ωραία.

 

Η συμμετοχή κοστίζει 15 ευρώ, τα οποία προπληρώνονται είτε μέσω paypal, πιστωτικής, τραπεζικού λογαριασμού. Η κράτηση - πληρωμή πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν το workshop. Για να κάνετε κράτηση στείλτε email στο [email protected]

 

όποιος ή όποια επιθυμεί να παρακολουθήσει και τα 2 events θα έχει μια σημαντική έκπτωση (συμμετοχή 50 ευρώ και για τα 2 events)

 

 

 

Ελπίζω να τα πούμε από κοντά στις 26 ή στις 27 Απριλίου....ή γιατί όχι και τις 2 αυτές μέρες.

 

να είσαστε καλά

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

...επίσης το συγκεκριμένο άρθρο εδώ στο νόιζ θα μπορούσε να αποτελεί ένα καλό εισαγωγικό σημείωμα για το workshop της Παρασκευής 26/4...τουλάχιστον ως προς το βασικό του θέμα:

 

http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=432

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Guru

Νέες ημερομηνίες για τα workshops που αναβλήθηκαν....υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και για τις 2 μέρες.

 

466122_10201230325619190_1212714017_o.jpg

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Guru

bump  :)

 

 

όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε κάποιο ή και στα 2 workshops μπορούν να κρατήσουν θέση επικοινωνώντας μαζί μου μέσω email στο [email protected]. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω paypal ή τράπεζας.

 

θενκ γιου

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου