Προς το περιεχόμενο

πρωτη ηχογραφηση φλαουτου-can you feel the love tonight


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας και χρονια πολλα,χρησιμοποιησα ενα usb μικροφωνο behringer και ιδου το αποτελεσμα...sorry για τα προφανη λαθη,ειχα να παιξω 2-3 χρονια.ελπιζω να σας αρεσει.

flute12.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα !

δεν θα αναφερθώ καθόλου ουτε στο μικρόφωνο ουτε και στα τεχνικά ζητήματα άπλα και μόνο γιατι ολο αυτο που ακουσα με συνεπήρε καταπληκτικό παίξιμο παρα τα 2-3 χρονια... ακομη μου άρεσε το όμποε που υπάρχει στο τέλος !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για τα καλα σου λογια.ειχα να παιξω καιρο και δε μου εβγαιναν καλα οι οκταβες,ειμαι επισης στο ψαξιμο καινουριας κεφαλης,απο ασημενια που εχω παω σε πολυμερες.το ασημι παει ..."παλιομοδιτικο πλεον ηχοχρωμα"...λογω προβληματος υγειας το ειχα αφησει το φλαουτο,αλλα μαθε τεχνη και αστηνε κ αμα πεινασεις πιαστηνε....

 

υ.γ.οποιος ασχολειται με φλαουτο παρακαλω να μου γραψει εδω η σε πμ.υπαρχει λογος σοβαρης συνεργασιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω παιδια....ελπιζω και μου ευχομαι να συνεχισω να εχω ορεξη να παιζω.

απο δω και περα,θα παρουσιαζω κατα καιρους κομματια οπως,libertango,titanic theme,και μερικα απο ρομαντικη περιοδο,ακομα και latin.(βλ Nestor Torres).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως φλαουτίστας να σου πω πως είναι αρκετά tricky να το ηχογραφήσεις χωρίς τις αναπνοές, και χωρίς να πέσεις σε κάποιο από τα δυο άκρα (να ακουστεί μουντό ή με υπερβολικό "ξύσιμο" χωρίς ένα καλό "σώμα" από χαμηλές). Εγώ είχα παιδευτεί αρκετά για να το φέρω εκεί που θέλω σε δυο κομμάτια μου (https://www.box.com/s/83d3f63e4bc1529f1bd5 &

https://www.box.com/s/240ecce2f300a9de1432 - μπαίνει προς το τέλος), και πάλι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

 

Κατά τη γνώμη μου είναι και δύσκολο να το φέρεις να ακουστεί καλά σε busy mix λόγω της φυσικής του "μουντάδας". Ή το ανεβάζεις και παίρνει αμπάριζα τα υπόλοιπα κανάλια ή το χαμηλώνεις και πνίγεται. Kι αν το κομπρεσσάρεις πολύ τότε χάνονται όλες οι δυναμικές του, κάτι που είναι κρίμα γιατί είναι πάρα πολύ δυναμικό όργανο και με αυτές τις δυναμικές ένα σημαντικότατο τμήμα της γοητείας του. Η καλύτερη λύση μου είχε φανεί το fader riding με ελαφρύ compression (δηλαδή να πειράζεις πολύ ελαφρά τη στάθμη του καναλιού αναλόγως με το τι χρειάζεται το κομμάτι ανά πάσα χρονική στιγμή). Αυτό μπορείς να το προβάρεις και να το γράψεις με automation στο DAW σου, και από εκεί μπορείς να το πειράξεις και μετά.

 

Το παίξιμό σου μου ακούγεται καλό αλλά η ηχογράφηση θολή, και επίσης αν δεν απατώμαι υπάρχει clipping σε μερικά σημεία του crescendo (πχ. 2:21 με 2:23 - διορθώστε με αν το ακούω λάθος ή φταίει κάτι από το σύστημά μου).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου