Προς το περιεχόμενο

tech 21...τελικη ευθεια-βοηθηστε...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ακουσα στην αθηνα και επαθα πλακα.μια στρατ στο gt2 και στο in αυτου του "μικρου" τερατος.το ιδιο και με οποιαδηποτε πεταλιερα .

απ οτι ειδα σε περιπτωση αρπαχτης-δουλειας σε βγαζει μια χαρα.ενεργο eq πισω , line out (xlr&1/4')

 

ποιοτητα και ενταση : Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ε Ι.

 

πως το βλεπετε?

 

το g.a.s. ξαναχτυπα....

 

http://www.tech21nyc.com/pe60.html

 

λεω να το κανω δικο μου.(400 ευρω)

 

ψηφοι? :roll:

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω οτι έχει μεγάλη διαφορά απο το fxloop ενός solid state.

Εγώ ας πούμε θα ήμουν πιο ευχαριστημένος με το triac και έναν marshall (Αυτός είχε και ένα κουμπάκι +20db στο fxloop το οποίο έδινε headroom στην καμπίνα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα Σπύρο. Πολύ καλός σαν ενισχυτής, το καλοκάίρι αγόρασα τον μικρότερο αδερφό του τον tech21 30Watts. Στο επίπεδό του μπορώ να πω ότι "κοροιδεύει" πολύ καλά, μιάς και οι τρεις εξομοιώσεις, ειδικά για practice που τον χρησιμοποιώ, κάνουν θαύματα! Από clean fender twin reverb με spring reverb full analog, έως mesa boogie. Βασικά ο λόγος που τον αγόρασα ήταν καθαρά λόγοι φορητότητας, μιάς και ο VOX VR30 μου είναι μεγαλύτερος και πιό βαρύς. Βέβαια είναι solid state, και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και φτηνούς φούλ λάμπα ενισχυτές, αλλά εντυπωσιάζει αρκετά καλά με τον ήχο του. Τώρα σε αυτά τα χρήματα εγώ θα κοίταγα μήπως έβαζα κάααατι λίιιιιγο παραπάνω και χτύπαγα τον Peavy valveking φουλ λάμπα με 3 κανάλια που ΣΚΟΤΩΝΕΙ για την τιμή του! Τον Tech21 60 Watts που παραθέτεις δεν τον έχω ακούσει, φαντάζομαι σαφώς πιό πολύς όγκος λόγω του 12'' ηχείου, σε σχέση με το δικό μου 10ράκι! αλλά πάνω στην ίδια φιλοσοφία.

Εν κατακλείδι η γνώμη μου είναι για αυτά τα προιόντα ότι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΣΑΙ με τον ήχο τους αλλά δεν κάνουν καμιά τρελή τομή στον κόσμο των ενισχυτών για κιθάρα. Οπότε αν είναι να γίνει μιά τέτοια αγορά καλό θα ήταν να γίνει με γνώμωνα πιό πολύ χαρακτηριστικά όπως φορητότητα, ευχρηστία, πολυχρηστικότητα, και practice παρά σαν λύση "τελική" που φαίνεται να είναι ο 60ρης, και που απευθύνεται πέρα του home amp και σε επόμενο επίπεδο, πρόβες, live κλπ. Όμως ενώ π.χ έχει τα καλά του δηλαδή ότι δεν περιμένεις να ζεσταθούν οι λάμπες ή με 2-3 κουμπάκια πετάς ένα marsalloγκαζο και από κει κατευθείαν με άλλο ένα πάς σε έναν Fender twin reverb και γλυκαίνεις τα καθαρά σου, από την άλλη άμα βάλεις τον κανονικό Fender twin reverb με ένα πεταλάκι τον ξεχνάς τον tech21 :wink:

Η ψήφος μου είναι όχι στον 60αρι. αν δεν θές να ξοδευτείς κοίτα τον 30αρι, και με το κόλπο της συδεσής στου σε οποιαδήποτε καμπίνα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o power engine αν καταλαβα καλα δεν ειναι "ενισχυτης", σαν αυτους που ανεφεραν οι προλαλησαντες, ειναι απλα ενας τελικος ο οποιος εχει και ενα 12ιντσο.

Αν τα παει καλα με ολες τις πεταλιερες-πεταλια, τοτε φαινεται πολυ καλη φαση :D

 

Παρολα αυτα κοιτα κα τον peavey,γιατι αν και αυτος αγαπαει πεταλια-πεταλιερες ειναι ακομα καλυτερη φαση! :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψησου και παρτον .....!

Ειναι πολυ καλη λυση.....μην ακους τιποτα.....

Πιστευω η Tech21 ειναι η καλυτερη εταιρια modeling και εχει κανει ωραιες πατεντες και τιμια προιοντα!

Δεν ειμαι κατοχος tech21 αλλα θα ηθελα στο μελλον!

Παντος την λυση σου την κοιταγα και εγω για εμενα καποτε,οποτε το εχω ψαξει το θεμα :wink: :wink:

 

Αυτα......

Steve

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για φουλ λαμπατο ηχο εχω τον Boogie ο οποιος με ικανοποιει πληρως.

τον power engine 60 θα τον επαιρνα μονο για λογους σπιτικους(μελετη-προβα κλπ) και για λογους φορητοτητας σε αρπαχτες δουλειες με μια πεταλιεριτσα και την στρατ plus μου με το dg-20.

 

δεν θα ηθελα λαμπα για "μετακομισεις" για λογους ασφαλειας κατα τις μεταφορες.(χτυπηματα κλπ)

 

με βοηθησαν πολυ ολες οι γνωμες...οι απαιτησεις μου αναφερονται πιο πανω και τιποτα παραπανω.αν θελω τα αισχρα γκαζια θα εχω τον Boogie και τα πεταλακια μου.

 

να "την κανω" τελικα λετε?

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

επαναφερω παλι το θεμα...με ξεχασατε... :cry: :cry: :cry:

 

λοιπον.

εκτος του power engine 60 , η εταιρια στο site της αναφερει οτι τα 2 sansamp GT2 & BASS DRIVER DI ,(των οποιων ειμαι πανευτυχης κατοχος!) ,δουλευουν καλα με οποιονδηποτε τελικο ενισχυτη της σειρας power engine αλλα και με οποιονδηποτε αλλον τελικο solid state amp.

 

1)εχει τυχον δουλεψει κανεις ετσι καποιο απο αυτα τα 2 πεταλια?

2)ποια μαρκα τελικων ενιχυτων θα προτεινατε για αξιοπιστια και ποιοτητα λιγο παραπανω του μετριου? ( behringer-crown-peavey-inter m-yamaha αλλοι?)

3) σε περιπτωση που απαντηθουν εγκυρα οι 2 παραπανω ερωτησεις,τι καμπινα 1 12" θα προτεινατε για κιθαρα και τι καμπινα 1 15" για το jazz bass μου?

 

γνωμες-προτασεις-σκεψεις-αμφισβητησεις οτιδηποτε μπορει να με βοηθησει η να με προφυλαξει παρακαλω....

 

:roll: :wink:

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το είχα δουλέψει σε πρόβες κ Live με διάφορους marshall. Οσα πιο πολλά wat είχε ο ενισχυτής τόσο καλύτερη απόδοση είχε το Triac μαλιστά σε έναν είχε κ ένα boost +12db στην είσοδο του FXloop κ ήταν όντως πιο αποδοτικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου