Προς το περιεχόμενο

Φθηνότερη η αγορά για Steinberg εδώ!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω μιας και μόλις παρέλαβα το update από SX3 σε Cubase 4. Προχθές το παρήγγειλα, σήμερα πρωί το φέρανε στην πόρτα μου εδώ στα Χανιά. Μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια και ένα μπλουζάκι δώρο, που διάλεξα με την φίρμα που ήθελα (Steinberg, Yamaha, κλπ).

¶ψογη εξυπηρέτηση οφείλω να το ομολογήσω από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Steinberg. Οι τιμές στις αναβαθμίσεις παίζουν περίπου στα ίδια με έξω, με όφελος εδώ περίπου ένα με δύο euro, προς τα κάτω. Η μεγάλη όμως διαφορά είναι στην κανονική έκδοση, που εδώ το όφελος είναι 110 euro!!! φθηνότερα. Με ακριβότερο φπα υποτίθεται. Και με courier στην πόρτα σου χωρίς έξοδα. Από ότι μου είπε ο υπεύθυνος που μίλησα στο τηλέφωνο, στην ξένη εκδοχή του site τους γίνεται ο χαμός από παραγγελίες :) Όλη η Ευρώπη ψωνίζει από αυτούς τα εν λόγω προϊόντα. Μπράβο τους συγχαρητήρια!!!

Να τα οφέλη του συναγωνισμού με την Ευρωπαϊκή αγορά. Σιγά σιγά βλέπουν το όφελος και τα Ελληνικά μαγαζιά εκτός από εμάς τους απλούς καταναλωτές. Ας ελπίσουμε ότι θα διευρυνθεί και σε άλλα προϊόντα αυτός ο ουσιαστικός ανταγωνισμός.

Δεν συνηθίζω να κάνω διαφήμιση αλλά όταν βλέπω καλές προσπάθειες από τους εδώ αντιπροσώπους το επικροτώ, και απ' την άλλη το διαδίδω πάντα για δικό μας όφελος , των απλών καταναλωτών.

8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...

sorry απο  που εννοεις? απο τον νακα?

 

O,τι και να εννοεί, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ισχύει ακόμα, μετά από 3 χρόνια?

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου