Προς το περιεχόμενο

Αγορά Focusrite Saffire pro 56


MOTIFNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκεφτομαι την αγορα νεας καρτας ηχου, ειμαι πολυ κοντα στην παραπανω του τιτλου αλλα και Steinberg ur824... ετοιμαζω να μεταφερω το στουντακι μου σε εναν χωρο ξεχωριστο απτο σπιτι(παντρευτηκα και θα κανω παιδικο αργα η γρηγορα με το καλο) οποτε θελω να εχω μια καλη καρτα να μου προσφερει προενισχυση καλη... Dsp μικτη και προοπτικη για περισοτερες εισοδους-στο μελλον (ADAT IN-OUT) και να παρει θεση στο rack μου..  θελω γνωμες ... ειναι καλη η επιλογη μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο και θα έλεγα ότι για την κατηγορία τιμής δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

Μεγάλο πλήθος συνδέσεων, drivers χωρίς σημαντικά προβλήματα σταθερότητας και πολύ εύχρηστο το mixconsole με πολλές επιλογές δρομολογήσεων.

Οι Liquid προενισχυτές διαθέτουν πλήθος χρήσιμων και διακριτών μεταξύ τους ηχοχρωμάτων, αν και δεν έχω δουλέψει όλα τα original μοντέλα για να σε κατατοπίσω πλήρως ως προς την πιστότητα των εξομοιώσεων (o Neve 1073 και ο Avalon πάντως είναι εντυπωσιακά κοντά στην πραγματικότητα). Οι υπόλοιποι προενισχυτές όπως και οι DI είσοδοι είναι αξιοπρεπείς για την κατηγορία. Πολύ καλές οι προενισχύσεις των ακουστικών, αν και χρειάζονται πολύ "γκάζι" ιδίως με ακουστικά υψηλής αντίστασης.

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ με την δικιά μου είναι η πολύ κακή απόκριση των gain ποτενσιόμετρων, καθώς είναι σχετικά αναίσθητα μέχρι το 8 (πάνε μέχρι το 10), με συνέπεια να έχεις πολύ μικρή διαδρομή μεταξύ του 8 και του 10 για να κάνεις μικρορυθμίσεις. Αντιμετώπισα επίσης κάποια μικρά θέματα κρεμάσματος όταν προσπάθησα να την συγχρονίσω ως slave με εξωτερικό AD/DA μέσω ADAT αλλά ήταν μεμονωμένα περιστατικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι εξαιρετική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που την δουλεύω είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πολλές είσοδοι/έξοδοι, 2 έξοδοι ακουστικών, προενισχύσεις όμορφες και 2 liquid channels.

Drivers ανανεούμενοι χωρίς προβλήματα και γενικά σταθεροί. (Windows 7 x64)

Support κυριολεκτικά άμεσο όσες φορές χρειάστηκε για οποιαδήποτε ερώτηση-απορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου