Προς το περιεχόμενο

LR Baggs Para Acoustic DI ή μήπως κάτι άλλο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας!

Έχω μια παλιά λαϊκή κιθάρα του Άρη Απαρτιάν, και της έχω τοποθετήσει μια κάψα k&k(μονή). Το σήμα στην κονσόλα μόλις την περνάω είναι αδύναμο και για αυτό αναζητώ ένα DI σαν το κλασικό LR Baggs να μπορώ να το πειράξω και γενικότερα... Σε αυτά τα χρήματα περίπου μήπως πρέπει να έχω στο μυαλό μου και κάτι άλλο? Υπόψιν σας δεν έχω τη δυνατότητα να βρεθώ σε έναν μουσικό οίκο να πειραματιστώ και το χρειάζομαι άμεσα για δουλειά! Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις! Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Δυστυχώς, παρ' όλο που η K&K περιγράφει ότι δουλεύουν καλά και χωρίς προενίσχυση, αυτό δεν ισχύει.

 

Είχα πρόσφατα μια κουβέντα με Αμερικανό συνάδελφο, ο οποίος μου τόνισε ότι χωρίς την προενίσχυση οι αισθητήρες ακούγονται πολύ μουντοί, καθώς και ότι το σημείο πάνω στο καπάκι, καθώς και η εφαρμογή τους, είναι ιδιαίτερης σημασίας.

 

Παρ' όλο που απ' ό,τι κατάλαβα, έχεις τη μονή (hot spot), η οποία είναι λίγο μονοδιάστατη, και όχι την τριπλή κάψα (pure mini), θεωρώ ότι με την προενίσχυση της K&K θα κάνεις δουλειά(αν εμπιστευθώ τη γνώμη του συναδέλφου) χωρίς να ξοδευτείς για μία LR Baggs ή μια Headway για παράδειγμα.

 

http://kksound.com/products/purepreamp.php

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ! Αν γνωρίζεις μπορείς να μου πεις που μπορώ(αν μπορώ) να τη βρω άμεσα από κάποιο κατάστημα να την παραγγείλω?! Είναι πραγματικά βιασύνη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

http://www.ebay.com/itm/K-K-Sound-Systems-PURE-PREAMP-Single-Channel-Belt-Clip-Preamp-/190913412216?pt=Guitar_Accessories&hash=item2c73537c78

 

Για Ελλάδα, δυστυχώς δε γνωρίζω αν έχει κάποιος. (είχα δει κάποτε στο Μαυρομουστάκη, Θεσσαλονίκη. Αν θες googlαρε και παρ' τους ένα τηλέφωνο).

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου