Προς το περιεχόμενο

Clips από το Live των Crossfight στο Λυχνάρι στην Αγριά Βόλου


Mike G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα συνάδελφοι μουσικοί.Σας ποστάρω 2 κλιπς της μπάντας μας Crossfight από το live στις 6 Δεκεμβρίου στο Λυχνάρι στην Αγριά βόλου. Το πρώτο αποτελείται από αποσπάσματα από αρκετά από τα τραγούδια του προγράμματος μας και τραβήχτηκε (και επεξεργάσθηκε) από έναν καλό μας φίλο.Το δεύτερο είναι η live εκτέλεση του Mr Crowley.O ήχος προέρχεται από τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας κατευθείαν από την κονσόλα με έναν digital recorder της Korg αν θυμαμαι καλά. Η κάμερα έχει δυστυχώς τοποθετηθεί σε ατυχές σημείο καθώς δεν πιάνει όλόκληρη την μπάντα. Ο συγχρονισμός και το μιξάρισμα του βίντεο έγινε από τον Αντώνη Μπεχλιβάνη,τον ντράμμερ μας.

 

Το line up είναι το εξής.

 

Σπύρος Φιλλίπου - Φωνητικά

Βασίλης Μελίσης - Ηλεκτρικό Μπάσο

Μιχάλης Γκουντής - Ηλεκτρική κιθάρα

Βασίλης Σάρου - Πλήκτρα

Αντώνης Μπεχλιβάνης - Τύμπανα

 

 

 

 

 

Bαράτε άφοβα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιο ρεπερτοριο εχετε,του γουστου μου πολυ,ο τραγουδιστης εχει ωραια χροια αλλα οπως ειπε κι ο Ray φαλτσευει αρκετα σε κατι σημεια,στο walking by myself π.χ ειναι out.

Απ'την αλλη λεει αρκετα καλα τα Priest(breakin' και grinder),οσο μπορει κανεις να βγαλει συμπερασμα απο τα συντομα κλιπς.

Στο holy diver λ.χ εχει καλα αλλα και ασχημα σημεια.

Βεβαια ορισμενα απ'αυτα που παιζετε εχουν πολυ δυσκολα φωνητικα αρα δεν εχει ευκολη δουλεια ο ανθρωπος.

Κι απ'οτι φαινεται ειστε πιο κοντα στο hard/heavy στυλ παρα στο πιο classic rock.

Νομιζω εχετε την ουσια και με λιγη προσπαθεια και περισσοτερη βαση σε καποια πραγματα-κυριως στη φωνη-θα ανεβετε ακομα πιο πολυ.

 

Και ειναι σιγουρο οτι αν σας εβλεπα live που ειναι αλλη η διαθεση θα γουσταρα.

 

Να παιζετε,να γουσταρετε κι εσεις αδερφε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία τα πάει η μπάντα, μπράβο παιδιά!

 

Το θέμα που εντόπισα κι εγώ είναι τα φωνητικά.

Σε αρκετά σημεία φαλτσάρει ο τραγουδιστής. Το θέμα είναι όμως, όπως επισήμανε και ο φίλτατος gvour, ότι τα τραγούδια που έχετε επιλέξει έχουν εξαιρετικά δύσκολα φωνητικά.  ;)

 

Βαράτε γερά και ανεβάζετε πράματα ν' ακούμε!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ βρήκα ότι το επίπεδο του τραγουδιστή είναι πάνω κάτω το ίδιο με της μπάντας, δεν θεωρώ δλδ ότι είναι ο αδύναμος κρίκος στην προσπάθεια σας να ακουστείτε καλύτερα.

 

Το να παίζετε και να γουστάρετε που λέει ο gvour έχει την μεγαλύτερη σημασία και φυσικά να γουστάρουν και οι "απο κάτω".  ;) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα συμφωνησω με τον 'απο πανω' κυριο,  θεωρω οτι υπαρχουν λαθη στην φωνη αλλα επισης θεωρω οτι ο τραγουδιστης ειναι και ο πιο 'εκτεθειμενος ' στα λαιβ , π.χ νοιαζεται κανεις αν το μπασο παιζει στο περιπου ? Η για παραδειγμα ,αν δεν θυμαται καποιος (οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια του κοινου ) πως παει το σολο κιθαρας , ουτε καν θα καταλαβει οτι ο κιθαριστας παιζει 'στο περιπου ' , η 'καταπιε' μια φραση (γενικα μιλαω οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση ) . Οποτε ο τραγουδιστης ειναι αυτος που εκ των πραγματων ειναι 'στον τακο ' .

 

εκεινο που θα ειχα να παρατηρησω σαν ακροατης ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να παιζονται κομματια επειδη ειναι all time classic σωνει και καλα , αν κατι δεν ταιριαζει στον τραγουδιστη .Απο τα κομματια που ακουσα , καποια τα λεει ο τραγουδιστης  καλα και επαρκως ,σε καποια ισως δεν τα 'εχει' ακομα ,η δεν του ταιριαζουν .Αυτα ας παραληφθουν μεχρι να τα 'πιασει' ,πραγμα που δεν ειναι και αναγκαστικο .

 

Για το ρεπερτοριο  , παροτι fan του ειδους ,το θεωρω πολυ προβλεψιμα ,θα ηθελα να ακουσα και καλο εκτος των 'προβλεπομενων ' .

 

Σε γενικες γραμμες ολη η μπαντα κανει καλη προσπαθεια .  

 

Και κατι αλλο , στην αρχη του πρωτου κλιπ , ακουγεται μια εισαγωγη , αν αυτο ειναι δικο σας , τοτε ειναι πολυ καλο και μελωδικο και εχω ενδιαφερον να ακουσω ολοκληρο το αποσπασμα .

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Το εισαγωγικό κομμάτι δεν είναι δικό μας.

 

εκεινο που θα ειχα να παρατηρησω σαν ακροατης ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να παιζονται κομματια επειδη ειναι all time classic σωνει και καλα , αν κατι δεν ταιριαζει στον τραγουδιστη .Απο τα κομματια που ακουσα , καποια τα λεει ο τραγουδιστης  καλα και επαρκως ,σε καποια ισως δεν τα 'εχει' ακομα ,η δεν του ταιριαζουν .Αυτα ας παραληφθουν μεχρι να τα 'πιασει' ,πραγμα που δεν ειναι και αναγκαστικο .

 

Για το ρεπερτοριο  , παροτι fan του ειδους ,το θεωρω πολυ προβλεψιμα ,θα ηθελα να ακουσα και καλο εκτος των 'προβλεπομενων ' .

 

 

Και γω συμφωνω με αυτό.Υπάρχει πλάνο για κάποια πιο ''άγνωστα κομμάτια'' αλλά θεωρήσαμε ότι επειδή τώρα ξεκινάμε,καλό θα ήταν να βαδίσουμε την πεπατημένη μέχρι να φτιάξουμε κάποιο υποτυπώδες όνομα.

 

Εγώ έχω μια άλλη απορία βέβαια.Στην πεταλιέρα μου έχω έναν στάνταρ ήχο(εναν για ρυθμικα,εναν για σόλο,καθαρό,harmonizer και ακουστικό) συν έναν ήχο για το στυλ των The doors. Προσωπικά θα τον χαρακτήριζα ως hard-rock/metal κοντά στο ύφος (όσο το δυνατον γίνεται) του Petrucci. Θεωρείτε ότι το βέλτιστο θα ήταν για τραγούδια διαφορετικού ύφους να έχω διαφορετικό ήχο? Ας πουμε 6-7 μπάνκες με presets ή να έχω έναν ενιαιο ήχο για όλο το Live?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου