Προς το περιεχόμενο

Modulation πετάλι


gkourelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω να βρω ένα πεταλάκι modulation για να συμπληρώσω το rig μου. Με ενδιαφέρει κυρίως phaser, vibrato, tremolo. Θα ήθελα να έχει και tap tempo από extras. Παραπάνω λειτουργίες δεν με ενδιαφέρουν. Π.χ. Καλό είναι το marshall regenerator αλλά δεν έχει tap tempo. Μπάτζετ έως 150 ευρώ. Οπότε πετάλια τύπου eventide modfactor δεν με ενδιαφέρουν. Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας. Το ύφος της μουσικής που παίζω είναι funky. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν θέλεις κάτι σε 2-σε-1 πετάλι, από ό,τι θυμάμαι υπάρχει ένα της carl martin

http://www.carlmartin.com/product_trem.htm

επίσης, εαν δεν απατώμαι, το phaser ανήκει στην κατηγορία 'φίλτρο' και όχι modulation (για το τυπικό του θέματος :) ). Τέλος, έχε υπόψη σου και το Line6 modulation modeller, το οποίο πιθανότατα θα βρεις μεταχειρισμένο στο budget σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νονιζω οτι αυτο http://www.thomann.de/gr/tc_electronic_nova_modulator.htm ειναι ακριβως αυτο που ζητας οποτε ψαξε μηπως το πετυχεις μεταχειρισμενο το χτυπας ανετα με 150 τωρα για φτηνη λυση .......σκφτομαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που είπε ο MK_fan... Εξαιρετικό πετάλι, και το πήρε και το μάτι μου στις αγγελίες του νόιζ αυτή την περίοδο. Δες τα 2 βίντεο της TC Electronic στο youtube για μια καλή γεύση:

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου