Προς το περιεχόμενο

από ποιο wah είναι αυτό??


randy_rhoads

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στο forum! έπεσε στα χερια μου αυτό το κύκλωμα αλλα δεν ξέρω από ποιο wah είναι! μου το έδωσε ο κιθαρίστας τις band μου που το είχε σε κάποιο vox wah πριν καμια 10eτια! ψήνομαι να το κάνω να δουλέψει (μου το έδωσε σε κομμάτια) αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενά wiring plans κλπ! μπορείτε να βοηθήσετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κύκλωμα το έχεις μπροστά σου!

 

Εάν δεν μπορείς να το διαβάσεις από την πλακέτα σου τότε και να στο δώσουν δεν θα βγάλεις και πολλά εάν κάποιο component δεν δουλεύει και θέλεις να βρείς τι φταίει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το δοκίμασες να δεις αν δουλεύει?  σύνδεσε το όπως είναι  (σε practice amp χαμηλά)

έχει inductor οπότε μπορεί να μοιάζει πολύ με το κύκλωμα ενός dunlop ή ενός vox wah

πετάλι τύπου wah έχεις να το βάλεις μέσα? αν όχι δες αυτό http://diyguitarfreak.wordpress.com/2010/08/11/diy-proximity-wah/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν λέει επάνω καν μοντέλο η κάτι άλλο! και μου έδωσε το παλικάρι σε κομμάτια την pcb, τα καλώδια, τα jack's, το pot και τον διακόπτη! τα κόλλησα με βάση το cry baby μου αλλα όταν τα σύνδεσα μου έβγαζε μια βαβούρα από την μια και από την άλλη τον κλασσικό θορυβο του wah όταν το βάζεις ανάποδα! έπαιξα λίγο με το pot και κατάλαβα ότι δουλεύει κομπλέ απλά η κόλληση μου είναι λάθος και θέλω απλά να μάθω ποιο καλώδιο πάει που. Δεν είμαι ηλεκτρονικός, απλά ένας hobbistas που έχει ένα διαλυμένο πετάλι και περνάει την ώρα του ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου