Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Tonelab SE


Rainbow6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα μια Vox Tonelab SE. Φτιάχνοντας κάποια δικά μου presets (με αρκετά εφέ θα έλεγα!), μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Στα presets που χρησιμοποιώ τον ενισχυτή UK Modern ή Us Higain, έχω πάρα πολύ βόμβο σε σημείο που δεν ακούγονται καθαρά αυτά που παίζω (χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο ενισχυτή γιατί θέλω λίγο distortion στον ήχο μου). Ρύθμισα τις εντάσεις με τα gain-volume, όπως και τα εφέ,  αλλά ο βόμβος παραμένει. Χρησιμοποιώ έναν Fender Blues Junior, ενώ άλλαξα την λάμπα πρόσφατα βάζοντας μια JJAU7. Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων για την  βοήθεια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου αυτή την πεταλιερα αλλά γενικά να ξέρεις ότι αν χρησιμοποιείς τους modelling amps μιας πεταλιερας θα πρέπει να τη συνδεεις στο loop του ενισχυτή σου...

Έτσι την συνδεεις?

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το PRES-NR που σε οδηγεί στο "υπομενού" που έχει Presence και Noise Reduction το έχεις υπόψιν; Έχεις φροντίσει το NR να είναι αρκετά ψηλά (έως τέρμα?)

TL_SE.jpg.98a0ddf18b5fbc0afbe690f20fac9b64.jpg

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Earendil, το NR το έχω τέρμα σε όλους τους ήχους,  αλλά συγκεκριμένα σε αυτά τα modelling ο βόμβος είναι απίστευτος. Άν βοηθά, χρησιμοποιώ μια Fender Telecaster μεξικάνικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ρώτησα γιατί νόμιζα οτι μπορεί να 'χες ξεχάσει καταλαθος το output στο line αντί για τα AP1,AP2,AP3. Ki εγώ στην LE όταν βάζω US HighGain ή UK modern στον HotRod (και παλιότερα στον Blues Junior) έχω έναν βόμβο ενοχλητικό με την strat, με την Gibson όχι, ακόμα και με το ΝR στο τέρμα. Δεν στο έκανε και πριν αυτό ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου