Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για ηχογραφηση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδια....δουλευω με το cubase3 (κανω σποτακια)και εχω σοβσαρο προβλημα στη φωνη με το σιγμα..δεν μπορω να το βγαλω ουτε απο τους κομπρεσορες.... καποια αλλη ιδεα ισως????

ben....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα φιλε

 

Με τις λιγες γνωσεις που εχω οσο αφορα το θεμα σου θα σου προτινα πριν περασεις το σημα σου απο οπουδιποτε να βαλεις ενα ΕQ Band stop αυτα ειναι τα EQ για μεσαια περιοχη συνηθως ή ισως τα ξερεις και σαν παραμετρικα "ισως στο cubase ειναι ολα δηλαδη και για ψηλες και για χαμηλες οποτε οποιο και να βαλεις ειναι οκ" και να βαλεις ενα στενο Q και να δοκιμασεις να αφαιρεσεις κοντα στα 4KHz "αναλογα παιζει εξαρτατε απο τη φωνη".Αυτη ειναι συνηθως η τεχνικη.

 

Τορα υπαρχουν και διαφορα plugins που κανουν αυτη τη δουλεια de-esser ονομαζονται τα οποια λειτουργουν με τη φιλοσοφια κομπρεσορα με side-chain συνδεσμολογια η οποια ειναι το σημα φιλτραρισμενο σε αυτες τις συχνοτητες κτλ κτλ πραγμα που μου φενετε περιττο αν ξερεις να το κανεις πιστευω και ειναι και πολυ απλο.

 

Ελπιζω να βοηθησα :) :)

ireCube� Copyright© 1983-2007

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου