Προς το περιεχόμενο

we.own.the.sky LP - "Earths collide"


SlapGas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας φίλοι του Noiz!

 

Τον άλλο μήνα κυκλοφορει το LP μας. Χίλιοι κόποι, χίλια βάσανα. Πραγματικά. Όμως, δόξα τω Θεώ, εν τέλει τα καταφέραμε και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τη δουλειά μας.

 

Προσωπικά, δεν πίστευα ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Είναι ζόρικος αυτός ο δρόμος στην Ελλάδα και ειδικά με την κατάσταση τώρα είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεις χρόνο και χρήμα για να βοηθάς, να ανεβάζεις και να συντηρείς μια μπάντα (η οποία, τουλάχιστον στις αρχές της, δεν σου βγάζει κάτι οικονομικά). Με νύχια και δόντια βρίσκουμε τα λεφτά για το ενοίκιο του στούντιο μας, για εξοπλισμό, για ηοχγραφήσεις, για ο,τι γενικά προκύψει. Μια μπάντα χρειάζεται πολλά, ειδικά όσο ανεβαίνει σε αριθμό το κοινό της.

 

Φέτος, με την κυκλοφορία του LP, ευελπιστούμε να ανεβάσουμε τον πήχη μας και να κινηθούμε προς Ευρώπη για κάποια (μικρή αρχικά) περιοδεία, ενω παράλληλα θέλουμε να κάνουμε και μια στην Ελλάδα (για όλους τους supporters της σκηνής που δεν είναι στην Αθήνα). Μακάρι να τα καταφέρουμε.

 

Το Σάββατο ανεβάσαμε ένα πρώτο κομμάτι από τον δίσκο. Ακούστε το όσοι έχετε τη διάθεση και πείτε μια γνώμη.

Instumental rock είναι το είδος, με ο,τι μπορεί να περικλείει αυτό.

Περιμένω τις απόψεις σας.  :)

Καλή ακρόαση!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή επιτυχία πρώτα απ'όλα.

 

Μου άρεσαν τα γραπτά σου λόγια, απλά αυθόρμητα και με ειλικρίνεια και εντός πραγματικότητας.

 

Στα της μουσικής, είναι καλή η μουσική που παίζετε!! και την άκουσα ευχάριστα.Χωρίς να έχει  όμως κάποια μελωδία κραυγαλέα ως πρός αυτό που λέμε strong melody.Ίσως έχει σκόπιμα κάτι το αφηρημένο.... στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού.

Αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό.

Πιο πολύ πλησιάζετε προς το POP που επίσης δεν κακό.

 

Στα της ηχογράφησης, νομίζω ότι η-οι κιθάρα-ες που παίζει-ουν από πίσω τα slide κλπ είναι αρκετά πίσω...λίγο θαμένες μου φαίνεται ε?

 

Το κομμάτι είναι μουσική που ακούγεται να παίζει σαν background, έχει μια ακουστικότητα+ατμόσφαιρα σαν κάτι σε ταινία, πράγμα που είναι δύσκολο να το πετύχεις!.

 

Αυτά τα λίγα  ;D

 

Και πάλι καλή επιτυχία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο σας! Πολύ προσεγμένες κιθάρες, καλή παραγωγή, ταξιδιάρικη μελωδία: το μείγμα είναι εξαιρετικό.

 

Θα προτιμούσα και έγω να είχε φωνητικά γιατί το κομμάτι είναι αρκετά pop (μελωδικό) καθώς και το μπάσο να ήταν λίγο πιο μπροστά.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία και κουράγιο για την συνέχεια.

 

The more I play the bass, the more I learn

https://www.facebook.com/kennyfreqcentral

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 σε όσα είπε ο SlapGas...

 

Από την άλλη, επειδή έχω αυτή την πεποίθηση πως όταν συνδοιάζονται εξαιρετική δουλειά, πόνος και κουράγιο όλο αυτό κάπου φτάνει και δεν μένει στην αφάνεια, είμαι σίγουρος λοιπόν ότι θα διαβάζουμε για εσάς στο μέλλον! Χίλια και ένα μπράβο.

 

Θα προτιμούσα και έγω να είχε φωνητικά γιατί το κομμάτι είναι αρκετά pop (μελωδικό) καθώς και το μπάσο να ήταν λίγο πιο μπροστά.

 

 

Εγώ πάλι, από το να υπάρχει μια meh φωνή απλά για να είναι, το προτιμώ όπως είναι! Έτσι κιαλλιώς οι μελωδίες και η μουσική περιπέτεια του κομματιού είναι παραπάνω από ικανοποιητικά! :)

 

+1 και στο νόστιμο artwork.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ όλους όσους άκουσαν το κομμάτι και απάντησαν στο thread.

 

Ο δρόμος για μια μπάντα είναι μακρύς, είθε να αντέξουμε σε όσα προκύψουν.

 

Το πιο λυπηρό είναι ότι η έλλειψη χρημάτων οδηγεί τους μουσικούς να μην μπορούν να εκφράζουν/κυκλοφορούν τη δουλειά τους τη σωστή στιγμή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αργεί πολύ να βγει ένας δίσκος π.χ. και, μοιραία, όταν εν τέλει βγει δεν βρίσκει τη μπάντα να είναι στο ίδιο σημείο καλλιτεχνικά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντέξει μια μπάντα: να μην κυκλοφορεί τη δουλειά της τη στιγμή που την αντιπροσωπεύει.

 

Γιατί η κάθε μπάντα δεν θα παίζει 7 κομμάτια μόνο μέχρι να βρει τα λεφτά να τα ηχογραφήσει και να τα κυκλοφορήσει. Θα γράψει νέα, θα εξελιχθεί, θα βελτιωθεί. Αλλά τα 7 κομμάτια εκείνα θα θέλει να τα κυκλοφορήσει, τα έπαιζε τόσο καιρό. Έτσι, θα καταλήξει να βγάλει ένα δίσκο μετά της ώρας του ενώ ήδη έχει πάει σε άλλο stage. Και αυτό ειδικά κουράζει πολύ τις μπάντες. Πρέπει να έχεις κουράγιο και υπομονή να καταφέρεις με 1002 τρόπους να φέρεις τη μπάντα καλλιτεχνικά και από άποψη "προόδου" (ας μου επιτραπεί ο όρος) προς τους "έξω" στο σημείο που και η ίδια η μπάντα νιώθει καλά.

 

Και, δυστυχώς, πολλοί χάνουν το "όραμα" τους (ας μου επιτραπεί και πάλι ο όρος) σε αυτό τον δύσκολο δρόμο. Γιατί, κακά τα ψέμματα, όλα τα μέλη της μπάντας πρέπει να έχουν ένα όραμα ως προς τη μπάντα για να θέλουν να παλέψουν και να την πάνε μπροστά. Μπορεί να μην συνεισφέρουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά το "όραμα" είναι κομμάτι όλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου