Προς το περιεχόμενο

Απάτη από αγορά, μόλις συνέβη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) Η συζήτηση είχε ήδη ξεκινήσει μετά από τις απόλυτες μπούρδες διαφόρων ότι η συναλλαγή δίχως απόδειξη είναι παράνομη, άκυρη-ακυρώσιμη-ανυπόστατη κλπ. κλπ. Επαναλαμβάνω για να γίνω ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητός: ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Το ότι η απόδειξη βοηθάει δε σημαίνει ότι η απουσία της είναι καταστροφική.

 

2) Κατόπιν ερώτησης περί του ΠΩΣ αποδεικνύεις τη συναλλαγή (δικαιοπραξία τη λέμε εμείς οι σατανικοί δικηγόροι) ελλείψει γραπτής απόδειξης, απάντησα ΟΡΘΑ και όσο πιο επιγραμματικά γίνεται τον τρόπο.

 

3) Κάπου εκεί έρχεσαι με τα κάλλιστα και τα μάλιστα, βάζοντας μέσα και το ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (το οποίο ως ενέργεια θα μπορούσε να αποδειχθεί σ' ένα δικαστήριο με τον αναλυτικό λογαριασμό σου ΠΑΝΣΟΦΕ, αλλά βεβαίως με τη δική σου λογική θα μπορούσαν να αντιτάξουν ότι τηλεφωνείς και συνομιλείς τυχαία σε αγνώστους με σκοπό να τους παγιδεύσεις σε δικαστικές διαμάχες αργότερα, παίζει κι αυτό το σενάριο).

 

3) Σου απαντά ακριβώς μετά -υποθέτω συνάδελφος- τι ακριβώς έχω πει. Δεν πτοείσαι. Μας διαφωτίζεις για το τι γίνεται και τι ΔΕΝ γίνεται, έχων κατά τ' άλλα τα μελανότερα των μεσανύχτων από νομικά. Κάπου εκεί, κι αφού είσαι τόσο ξεροκέφαλος ώστε να μη θες ν' ακούσεις κάποιον που το αντικείμενο σχεδόν στο φωνάζει ότι το "έχει" αλλά ταυτόχρονα και αρκετά πονηρούλης ώστε να θες να δώσεις μια εξτρά νότα δήθεν ευστάθειας των λεγομένων σου, ρίχνεις και το πιο μεγάλο -και συχνά γελοίο- κλισέ όλων των εποχών για μας τους δικηγόρους: ψευδομάρτυρες.

 

4) Αφού σε ρωτώ αν είσαι συνάδελφος, μου αντιτάσσεις την κοινή (ΣΟΥ) λογική -που, εδώ που τα λέμε, ψιλοχοντρομπάζει- σε ΝΟΜΙΚΑ ζητήματα για τα οποία είσαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ.

 

4) Σου απαντώ γιατί μια τέτοια πιθανότητα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας σε τέτοιες υποθέσεις.

 

5) Στο τέλος, κάνεις εντελώς γαργάρα τις μούφες περί ψευδομαρτύρων και επιστρέφεις σε μια ανάλυση του ποδαριού στα περί αποδείξεων της πολιτικής, κυρίως, δικονομίας. Εν ολίγοις, θεωρείς ότι εν έτει 2014 σε αγορά από αγγελία ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορεί να απουσιάζει εντελώς οποιαδήποτε απόδειξη επικοινωνίας και οποιοσδήποτε μάρτυρας (όχι κατ' ανάγκη αυτόπτης κατά τη δικονομία, αλλά εσύ μπορεί να τον θες και παρόντα στις συνομιλίες κατά τη νομική σου ανάλυση, ποιος ξέρει) για μια υπαρκτή συναλλαγή. Κι ότι σε ένα τέτοιο τυχόν δικαστήριο θα φτάσει στο σημείο να κριθεί η ίδια η ύπαρξη της συναλλαγής. Εδώ γελάν και οι πέτρες.

 

Μ' αυτά που λες, ως δικηγόρος καταλαβαίνω ότι η γνώση σου περί τα νομικά είναι περιορισμένη ακόμη και για τέτοιες στοιχειώδεις συζητήσεις και είσαι ανίδεος από δικαστηριακή πρακτική. Είναι δε προφανές ότι μπερδεύετε εσύ και οι όμοιοί σου την ποινική με την πολιτική διαδικασία και τα εκεί τεκμήρια και αποδείξεις. Μ' αυτά που λες και συ και οι υπόλοιποι άσχετοι εδώ μέσα κατά καιρούς, παίζει να πάρετε άνθρωπο στο λαιμό σας. ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Αυτό είπα απ' την αρχή.

 

Μην ανησυχείς, πελάτες σαν κι εσένα με χαρά μας δε τους αναλαμβάνουμε. Αφού τα ξέρετε όλα, άλλωστε, εσείς και η υψηλή (μάλλον ψιλή) σας αντίληψη.

 

 

Respect.

(και χαρά στο κουράγιο σου να κάθεσαι να απαντάς για να βοηθήσεις κάποιον που δεν θέλει να βοηθηθεί)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 87
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

JohnGam να ρωτήσω επειδή είμαι άσχετος με τα δικαστικά : Σε περίπτωση τηλεφωνικής αγοράς και χωρίς μάρτυρες,αποδείξεις, πώς ο λόγος του ενός είναι ισχυρότερος του άλλου;

 

Δεν ξέρω γιατί ρωτάς εμένα, αλλά θα σου απαντήσω: εξαρτάται καθαρά από το σε ποιόν θα πέσεις, πως θα σε κόψει, και τι θα πεις. Από εκεί και πέρα αν φτάσεις στο σημείο να προχωρήσει νομικά, θα σου πει ο δικηγόρος. Τα υπόλοιπα είναι περιπτωσιολογία και κατινιές (ξέρω έναν που μου είπε ότι ένας φίλος του θεωρεί.... κλπ κλπ κλπ). Δεν ξέρω αν πρόσεξες, ρώτησα τον εκνευρισμένο φίλο μας πιο πάνω να μας πει την εμπειρία του για το δικό του περιστατικό που νόμισα ότι είχει... όπως κατάλαβες από τη σιωπή του δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό.

 

Για αυτό σου λέω: όπου ακούς ιστορίες για αγρίους και απόψεις που δεν βασίζονται πουθενά αγνόησέ τες και ρώτα κάποιον που ξέρει. Αυτό είναι συμβουλή ζωής :)

 

Καλά είναι και τα φόρουμ αλλά για να γίνεται κουβέντα, όχι δουλειά. Οι δικηγόροι που έχουμε εδώ νομίζω θα συμφωνήσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Johnzo...

 

Προς τι αυτο  το  μενος?

Οκ,βρεθηκε καποιος  με διαφορετικη γνωμη,λανθασμενη ή οχι,δεν καταλαβαινω

την  αντιμετωπιση σου με αυτους τους προσωπικους χαρακτηρισμους,οι  οποιοι

υποβιβαζουν τα  επιχειρηματα και την ιδιοτητα σου,την οποια δεν αμφισβητω.

Απ οσο διαβασα δεν υπηρξε λεκτικη  επιθεση  στο προσωπο σου.

 

Ασε με να θεωρω οτι ενας καλλιεργημενος ανθρωπος δεν αντιδρα ετσι,με επιθετικοτητα.

Κι ας ειναι πληρως καταρτισμενος και γνωστης.

 

Θα σου  προτεινα να  γραψεις ενα αρθρο  με τον τιτλο ''Αγορα μεταχειρισμενου απο ιδιωτη σε ιδιωτη και νομικο  πλασιο'' για να εκτιμησουμε την προσφορα σου στο φορουμ γιατι μεχρι  στιγμης,το  μονο που  εκτιμαμε ειναι  η ικανοτητα σου να μιλας γενικα και χωρις συναφεια,

εν ειδει  προσβλητικου διαλογου,με ενα αλλο μελος του φορουμ,που ειτε σ αρεσει ειτε οχι,ειναι διακεκριμενο και εχει την δικη του προσφορα.

 

Σταύρος Παπαδόπουλος

 

Δυστυχως δε θα μπορεσω να συνεχισω τη συζητηση λογω υποχρεωσεων αλλα αν θελησεις να σχολιασεις τα λεγομενα ΜΟΥ,παρακαλω γραψε και συ το ονομα σου γιατι η ανωνυμια ειναι

η ασπιδα των.............. (βαλε τη λεξη που ταιριαζει.) ;)

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν πρόσεξες, ρώτησα τον εκνευρισμένο φίλο μας πιο πάνω να μας πει την εμπειρία του για το δικό του περιστατικό που νόμισα ότι είχει... όπως κατάλαβες από τη σιωπή του δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό.

 

Ναι όντως, αυτή η εμμονή σου ότι είχα "πολλές σκοτεινές αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες" ήταν τόσο άστοχη όσο και ανεξήγητη... Δεν χρειάζεται να καεί κάποιος για να έχει μια άποψη, ίσα-ίσα ακριβώς ΕΠΕΙΔΗ έχω τη συγκεκριμένη άποψη για συναλλαγές και προσέχω, ΔΕΝ έχω καεί... δεν ξέρω αν με πιάνεις...  ;)

 

Βέβαια όπως με υποχρέωσες και άλλη φορά να θυμήσω στο φόρουμ, είχαμε ένα καυγά πριν χοντρικά δύο χρόνια, και από τότε όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, μπαίνεις για να μου πετάξεις καρφάκια... ατιμούτσικο...   ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι όντως, αυτή η εμμονή σου ότι είχα "πολλές σκοτεινές αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες" ήταν τόσο άστοχη όσο και ανεξήγητη... Δεν χρειάζεται να καεί κάποιος για να έχει μια άποψη, ίσα-ίσα ακριβώς ΕΠΕΙΔΗ έχω τη συγκεκριμένη άποψη για συναλλαγές και προσέχω, ΔΕΝ έχω καεί... δεν ξέρω αν με πιάνεις...  ;)

 

Βέβαια όπως με υποχρέωσες και άλλη φορά να θυμήσω στο φόρουμ, είχαμε ένα καυγά πριν χοντρικά δύο χρόνια, και από τότε όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, μπαίνεις για να μου πετάξεις καρφάκια... ατιμούτσικο...   ;D

 

Δεν ήταν άστοχη, το υπέθεσα επειδή φώναζες και χτυπιόσουν πίσω από το πληκτρολόγιο. Πάντως τώρα που μιλήσαμε βλέπω ηρέμησες :-*

 

Δεν σου κρατάει κανείς μανιάτικο, απλά έχεις πλακωθεί με το μισό και βάλε φόρουμ και νομίζεις ότι σου την έχουμε όλοι στημένη. Δε σε κυνηγάει κανεις - φαντάζομαι θα έχεις ποστάρει και σε άλλα θέματα που ούτε σχολίασα ούτε διάβασα. Κατάλαβα (λάθος) ότι είχες μια τέτοια εμπειρία και επειδή ξέρω πως σκέφτεσαι και πως τα κρατάς μέσα σου, σου ζήτησα να τη μοιραστείς. Μετά κατάλαβα ότι είναι πάλι μία από τα ίδια... my bad :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγόρι μου όπως έχεις καταλάβει δεν ασχολούμαι μαζί σου παρά μόνο όταν μου μπαίνεις, δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο; Δεν ειναι δικιά σου δουλειά να κρίνεις ποιος "πλακώνεται" με το φόρουμ και ποιός όχι, δεν είσαι κατάλληλος εξάλλου για κατι τέτοιο λόγω προσωπικών εμπαθειών που έχουν πιθανότατα τη βάση τους σε βαθύτερα προβλήματα. Άντε μπράβο... παίξε αλλού....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν το κρίνω μόνο εγώ ;)

 

Μια παρατήρηση έτσι γενικά: αν ένας τύπος φωνάζει (πάλι) χωρίς λόγο σε δημόσιο φόρουμ και αυτό σχολιαστεί, το πρόβλημα δεν το έχει αυτός που σχολιάζει. Και αν καταφέρεις να το γυρίσεις σε καυγά (όπως προσπαθείς τώρα) δε σημαίνει ότι αυτή ήταν η πρόθεση του συνομιλητή σου από την αρχή όπως αρέσκεσαι να κατηγορείς. Εγώ στην αρχή σε ρώτησα κάτι απλό, μετά η ιστορία είναι γραμμένη στα σχόλια.

 

Είναι πολύ συχνό πάντως τον ψυχολόγο να τον κάνουν πρώτοι αυτοί που τον χρειάζονται. Φαντάζομαι όσο δικηγόρος είσαι άλλο τόσο είσαι και ψυχολόγος. Φεύγω τώρα γιατί τσατίζεσαι και όπως θυμάσαι έχει γίνει παρατήρηση και στους δύο μας στο παρελθόν. Αν έχεις προσωπικά με όποιον, πμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου