Προς το περιεχόμενο

Sterling by musicman Jp60


Mike G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Κοιτώντας δεξιά και αριστερά για μία καινούρια κιθάρα και έχοντας αποφασίσει στο να μη ξοδέψω πάνω από 800 ευρώ (για την κιθάρα μόνο, όχι για τυχόν παρελκόμενα) και όντας θαυμαστής του υπερτιτατοτεράστιου John Petrucci, έπεσα πάνω σε αυτήν :

 

http://www.thomann.de/gr/sterling_by_music_man_john_petrucci_sljp60_prb.htm

 

έχοντας διαβάσει στο ιντερνετ και έχοντας δει αυτόν τον τρελάρα να την σκίζει κυριολεκτικά

 

 

έχω συμπεράνει ότι είναι ένα πολύ ποιοτικό όργανο πάντα για τα λεφτά του. Σαφώς δε θα περίμενα να φτάσει στο επίπεδο της MM JP6. Αλλά όπως και προείπα το budget είναι περιορισμένο (άσε που δε νομίζω να διέθετα δυόμιση χιλιάρικα γενικά για κιθάρα - μπορεί να διαψευστώ στο μέλλον σαφώς σαφώς  ;D)

 

Αρχικά επίσης σκεφτόμουνα να τσιμπήσω την JP100D αλλά σκέφτηκα ότι έχουν τα ίδια σπεκς με τη διαφορά του veneer (burst - δεν μ άρεσαν έτσι κι αλλιως τα χρώματα) και των dimarzio. Το τελευταίο μπορεί εύκολα να αποκτηθεί και να παραμείνω κάτω από το κόστος της 100.

 

Τώρα ζητάω απλά από σας, και ειδικά από αυτούς που την έχουν άμα υπάρχουν, να μου πουν αν είναι ευχαριστημένοι από το όργανο. Αν έχουν συναντήσει προβλήματα με το τρέμολο, την ποιότητα της ταστοδουλειάς,των ηλεκτρονικών κτλ. Και βεβαίως αν θα εμπιστεύονταν αυτό αυτό το όργανο για πρόβες και Live εμφανίσεις με φουλ μπάντα και γενικά στο να γίνει η κύρια κιθάρα τους. Η βασική μου κιθάρα είναι μία ibanez prestige.

 

Οι μαγνήτες της sterling θα αντικατασταθούν είτε με d-sonic/air norton ή steve's special/airnorton ή τους illuminators. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ποιοτικά όργανα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπράτσο και αισχρούς μαγνήτες και ηλεκτρικά  >:(

Εχω την Stilo 30 και kick ass....

Κλειδιά tremolo είσαι κομπλέ, μαγνήτες για πέταμα(τελευταία είδα ότι τους αναβαθμίσαν με Dimarzio)..

Προχώρα άφοβα.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα ηλεκτρικα σκόπευα να τα αλλάξω...Οι μαγνήτες για αρχή καλοί μου φανηκαν πάντως. Ευχαριστω για την απάντηση. Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι αλλο... ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου