Προς το περιεχόμενο

καινουργια electribe απο korg!


mamonu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καιρός ήτανε μετά από 11 χρόνια να δούμε κάτι καινούργιο.

 

Τα λανσάρισμα του 2010 δεν ήταν τίποτε άλλο από επανέκδοση αυτών του 2003 ESX1 & EMX1, με μόνη διαφορά κάποια καινούργια patterns, το κουμπί on/off & το power supply και την sd card.

 

Σαν κατασκευή αρκετά φτηνή, το interface θυμίζει λίγο design του tactile καμία σχέση με το αλουμινένιο σασί toυ 2003 και την λάμπα δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά φαίνεται πως αν γίνει σκληρή χρήση θα σου μείνει στα χέρια κάποιο knob, ελπίζω να μην είναι έτσι. Το προηγούμενο ήταν σαφώς πιο γερή κατασκευή.

 

Η συνεργασία με το Ableton κάτι το αναμενόμενο εφόσον όλα τα projects γίνονται με daw, μένει να το δούμε και live καθότι δεν υπάρχουν αρκετά video ακόμη φαίνεται όμοργο γενικά.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Ο James Pullen (aka Mistabishi) παρουσιάζει κάποια χαρακτηριστικά από τα νέα electribes, να πω την αλήθεια δεν με συγκίνησαν και πολύ... η ιδέα του να χρησιμοποιείς αποκλειστικά ένα κουτί χωρίς χρήση pc, samplers & εξωτερικά εφφέ κτλ δεν πολυπουλάει.

 

για όσους ασχολούνται με το είδος πάντος πάντως ο κύριος έχει κάνει τρομερή δουλειά επάνω στο EMX βγάζοντας ολόκληρο cluboπρόγραμμα γραμμένο αποκλειστικά στο EMX και το έχω κατεβάσει&ακούσει είναι τρομερή δουλειά! πολλές ώρες εργασίας....

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου