Προς το περιεχόμενο

Γνωρίστε την SAE!


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

CREATIVE MEDIA EDUCATION

3D / Games / Web / Film / Audio

 

SAE Institute

Η SAE Institute είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας παγκοσμίως στον τομέα των Creative Media και των νέων τεχνολογιών (Audio, Film, 3D Animation, Web, Games).

Tο Τεχνολογικό Δίκτυο της SAE, έχοντας πλέον στο ενεργητικό του 38 χρόνια παρουσίας και με έδρα την Οξφόρδη, έχει εξαπλωθεί σε 26 χώρες και 5 ηπείρους, έχοντας καθιερωθεί ως το ισχυρότερο διεθνές εκπαιδευτικό δίκτυο στον τομέα των Creative Media, με 54 σχολές παγκοσμίως.

Χάρη στην παγκόσμια ανάπτυξή της, η SAE έχει δημιουργήσει ένα Παγκόσμιο Σύλλογο Αποφοίτων και έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση,  εξασφαλίζοντας σημαντικό προβάδισμα και πλεονέκτημα για τους αποφοίτους της στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά εργασίας.

 

Η SAE στην Ελλάδα

Το παράρτημα της SAE δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1998 και αποτελεί κορυφαία επιλογή για δημιουργικές σπουδές και το μοναδικό εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα με εξειδίκευση στον τομέα των Creative Media, με state-of-the-art εγκαταστάσεις, διαμορφωμένες σύμφωνα με διεθνείς και επαγγελματικές προδιαγραφές, παρέχοντας σε κάθε σπουδαστή ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης, πρακτικής άσκησης και δημιουργικής έκφρασης. 


 

Προγράμματα σπουδών:


 

AUDIO STUDIES

Η SAE παρέχει στην Ελλάδα δύο ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές επιλογές για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν Ηχοληψία, Μουσική Τεχνολογία και Μουσική Παραγωγή: 
- Audio Production BA/BSc (Hons): ο SAE Creative Media College παρουσιάζει το κορυφαίο πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα για ηχοληψία και παραγωγή ήχου και μουσικής, πιστοποιημένο από το Middlesex University του Λονδίνου και διαμορφωμένο με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές της SAE και την πολυετή της πείρα στο χώρο της εκπαίδευσης (μοναδική εμπειρία 38 ετών, αποτελώντας την πρώτη σχολή ηχοληψίας παγκοσμίως και το μεγαλύτερο διεθνές εκπαιδευτικό δίκτυο).

- Audio Engineering Diploma: Η πολύτιμη πείρα των 38 ετών της SAE και η έμφαση στην πρακτική άσκηση, σε συνδυασμό με state-of-the-art εγκαταστάσεις, καθιστά το Audio Engineering Diploma μια ολοκληρωμένη επιλογή σπουδών στον τομέα του ήχου, προετοιμάζοντας και δημιουργώντας επαγγελματίες σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές χάρις τον άρτιο σχεδιασμό του, ο οποίος συνδυάζει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους τομείς της ηχοληψίας, της μουσικής τεχνολογίας και της παραγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες


 

FILM STUDIES

To Digital Film Making Diploma της SAE αποτελεί το πιο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα για τον ψηφιακό κινηματογράφο, περιλαμβάνοντας την εκμάθηση όλων των λειτουργιών και των εργαλείων δημιουργίας και παραγωγής ψηφιακής κινούμενης εικόνας (films, documentaries, music videos, commercial spots, web tv κ.ά.).


Περισσότερες πληροφορίες



 

Το πρόγραμμα σπουδών 3D & Interactive Animation Diploma δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω της τέχνης του 3D Animation και να εκπαιδευτούν πάνω στα τρισδιάστατα γραφικά και το animation, κάνοντας χρήση των σημαντικότερων πακέτωv λογισμικού στη βιομηχανία του 3D. 


Περισσότερες πληροφορίες


 

GAME STUDIES

Το πρόγραμμα σπουδών Game Production Diploma της SAE επικεντρώνεται στην τέχνη και την επιστήμη της δημιουργίας παιχνιδιών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, video game consoles, tablets, smartphones και άλλες πλατφόρμες. Από τη σύλληψη και το σχεδιασμό (τεχνικό/επιχειρηματικό) μέχρι την υλοποίηση του τελικού παιχνιδιού και την προώθησή του στη σύγχρονη αγορά.


Περισσότερες πληροφορίες


 

WEB STUDIES

To Web Design & Development Diploma της SAE Athens εξοπλίζει τους σπουδαστές με όλες τις γνώσεις και τα σύγχρονα εργαλεία τεχνικής ανάπτυξης και γραφιστικού σχεδιασμού για το διαδίκτυο: Interactive Websites, Γλώσσες Προγραμματισμού, Βάσεις Δεδομένων και κάθε είδους διαδικτυακές εφαρμογές.


Περισσότερες πληροφορίες

 

Επικοινωνία

[email protected]

Kοραή 2, Μοσχάτο (πλησίον ΗΣΑΠ)

210 3217661 (καθημερινά 10:00-20:00)

web: athens.sae.edu

3D_Class.jpg.d185a54c97e7be171e571c7eed499893.jpg

Green_Screen.jpg.5e36d1ab1aa4c0a1762d89aabf4594dc.jpg

Live_Room_A.jpg.f4e921b0ba2331354cc8753b05d6f5de.jpg

Live_Room_B.jpg.2ea6f36f1c92dad7e309bea789d08800.jpg

Students_at_Studio_A.jpg.fbec383c9fa772022e65a356d578a26a.jpg

Students_in_action.jpg.95c51dc3874c7eb8e4c220a5695497bc.jpg

Studio_C.jpg.a53476a1f853359105fadebc08f501c7.jpg

Studio_A.jpg.07a55c92fc9b12c931efb568a6b91394.jpg

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου