Προς το περιεχόμενο

Area 22 - Νέος Συναυλιακός Χώρος στη Νέα Σμύρνη


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Ένας νέος Συναυλιακός Χώρος δημιουργήθηκε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πλατείας Νέας Σμύρνης, επί της λεωφόρου Αγίας Φωτεινής 22.

 

Ονομάζεται  “AREA 22”  και είναι χωρητικότητας περίπου 400 ατόμων, με δυνατότητα στάθμευσης στο διπλανό Polis Park, 600 θέσεων.

 

(Επιπρόσθετα αναφέρουμε, ότι σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση, υπάρχει η στάση του τραμ, για όσους επιλέξουν να κινηθούν με αυτό)

 

Έχοντας δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του ήχου, στον εξαερισμό και κλιματισμό του, αλλά και στην αισθητική του γενικότερα, ο στόχος είναι ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, ανάλογο με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Παράλληλα, με κατανόηση των σημερινών οικονομικών συνθηκών και σεβασμό στον πελάτη, έγινε προσπάθεια οι τιμές των ποτών του μπαρ, να κρατηθούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με αυτήν της μπύρας για παράδειγμα, στα μόλις 3,5 ευρώ!

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 211 405 444 2 και 6941 620 745

WEB:  www.area22.gr

Email:  [email protected]

Facebook:  https://www.facebook.com/area22stage?ref=br_tf

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου