Προς το περιεχόμενο

Amy Winehouse Interview -Fender Stratocaster


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επεσα τυχαια πανω σε αυτο το βιντεο και για ακομα μια φορα βεβαιωθηκα για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια της..... :'(

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πεις...ειναι πραγματικα κριμα. Ωρες ωρες θυμωνω γιατι στέρησε απο τον κοσμο το ταλεντο της.....

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα λόγια περιτα, για μένα το μεγαλύτερο ταλέντο που γεννηθηκε ποτε στη γυναικεία φωνή... απορώ πως ακόμη δεν την έκαναν ταινία...ειδικά πιτσιρίκα πάντως ήταν ένα πολύ οικείο γήινο πλάσμα πολύ συμπαθητικό..δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάντησε αυτο το αποστεομένο πρεζονι που δυστυχώς οι περισσότεροι θυμούνται....αυτο το @ρκιντι ο γκόμενος που την έβαλε στις πρέζες αν δεν εχει ψοφησει ακόμη πρέπει να εκτελεστεί στα 4 μέτρα....

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...αυτο το @ρκιντι ο γκόμενος που την έβαλε στις πρέζες...

Το γνωριζουμε στα σιγουρα αυτο?

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Το γνωριζουμε στα σιγουρα αυτο?

Στην Αγγλία, όταν ζούσα, ναι το προβάλανε σαν σίγουρο... τώρα τι να σου πω... Έρευνα δεν έχω παρακολουθήσει για το θέμα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε καλα δεν ημουν και εκει μπροστά όταν γίνονταν, αλλά ετσι έχει γραφτεί και ακουστεί...

παίζει βέβαια και το σενάριο, όπως κάθε τζίνιους, να ήταν αυτοκαταστροφική (δες και τον γουίλιαμς τον ηθοποιο που αυτοκτονησε και για μένα ήταν απο τους μεγαλύτερους και ευφιέστερους ηθοποιούς στο πλανήτη)

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα λόγια περιτα, για μένα το μεγαλύτερο ταλέντο που γεννηθηκε ποτε στη γυναικεία φωνή...

Εχμ... μήπως υπερβάλλεις λίγο;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά το θέμα των ναρκωτικών, δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να ρίξει το φταίξιμο σε τρίτους. Είναι προφανές ότι η Winehouse θα έπεφτε σε αυτό τον λάκκο με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

 

Εγώ δε θα πω κρίμα γιατί το έχω πει πολλές φορές και το βαρέθηκα. Μάλλον κάποιοι άνθρωποι είναι "προγραμματισμένοι" να χρειάζονται δεκανίκια για να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και αυτό μοιραία τους καταβροχθίζει. Τα ναρκωτικά είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορεί να γίνει το παραπάνω.

 

Τώρα γιατί συμπίπτει οι καλλιτεχνικές προσωπικότητες να είναι τόσο συχνά επιρρεπείς σε τέτοιου είδους εθισμούς, είναι μεγάλη κουβέντα. Προσωπικά θεωρώ ότι το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο (ναι αυτό που κάποιοι έχουν γραμμένο στο DNA και το κουβαλάνε από τη γέννησή τους) είναι ουσιαστικά μια βασανιστικά οξεία αντίληψη η οποία σου επιτρέπει να μπορείς να εκφράσεις αυτό που δε λέγεται αλλά συγχρόνως σε τσακίζει.

 

Περί του θέματος, υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή σε μια εξαιρετική ταινία την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα σε μουσικούς και μη. Πρόκειται για το Round Midnight: http://www.imdb.com/title/tt0090557/ που εκτός των άλλων διαθέτει κι ένα συγκλονιστικό soundtrack.

 

Η ταινία αφορά τη ζωή ενός Αμερικάνου jazz σαξοφονίστα (τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο κολοσσός Dexter Gordon) ο οποίος μετακομίζει στο Παρίσι από τη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1950 και ενώ πρόκειται για σπουδαίο μουσικό, είναι και τερματισμένα αλκοολικός. Στη συγκεκριμένη σκηνή λοιπόν, ο Γάλλος που νοικιάζει το διαμέρισμα στον ήρωα και προς τον οποίο τρέφει απεριόριστο θαυμασμό, ρωτάει τον πιανίστα της μπάντας (τον οποίο btw παίζει ο Herbie Hancock) γιατί ο μεγάλος αυτός μουσικός είναι τόσο αυτοκαταστροφικός. Χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τα λόγια, η απάντηση είναι στο κλίμα του: όταν κάθε βράδυ "βουτάς" μέσα σου για να παίξεις σε αυτά τα δυσθεώρητα επίπεδα, μετά έχεις να πληρώσεις κι ένα τίμημα.

 

Φυσικά, τα παραπάνω δεν ισχύουν για όλους τους μεγάλους. Υπάρχουν εξίσου πολλά παραδείγματα καλλιτεχνών που μεγαλούργησαν αγαπώντας (πολλοί υπερβολικά  ;)) και προστατεύοντας τον εαυτό τους και παρέμειναν αλώβητοι και επίσης άλλοι τόσοι που έπεσαν στη λούμπα αλλά την ξεπέρασαν.

 

Τεσπά, πολλά και ίσως άσχετα είπα αλλά είχα όρεξη.  ;D

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια τα ειπες Σπυρε(εχεις λεγειν ;D ;D).

 

Όσον αφορά το θέμα των ναρκωτικών, δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να ρίξει το φταίξιμο σε τρίτους. Είναι προφανές νομίζω ότι η Winehouse θα έπεφτε σε αυτό τον λάκκο με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Αυτο πιστευω και του λογου μου.

 

Και τι ωραιο να τη βλεπεις τοσο υγιη(ετσι "βγαινει" τουλαχιστον) οπως στο βιντεο αλλα και ποσο ασχημη η εικονα της τα τελευταια χρονια πριν πεθανει.Μαρασμος.

Εξαιρετικη αλλα και πολυ ιδιαιτερη φωνη.  

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου