Προς το περιεχόμενο

Αγορά μουσικού pc


bouz27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο forum. Θέλω να στήσω ένα μουσικό pc και έχω μάθει γι αυτό το site που σετ άρει custom μηχανήματα. Έχει κανείς άποψη; http://www.scan.co.uk/3xs/custom/daw-digital-audio-workstation-pcs    Ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω υπάρχει και ένα ελληνικό κατάστημα που κάνει την ίδια δουλειά και είχε αναφερθεί σε παλαιότερα θέματα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε πως λέγεται, ούτε αν λειτουργεί ακόμα.

 

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα το site και αυτά που προσφέρει. Έχοντας φτιάξει μερικά απολύτως αθόρυβα PC για προσωπική μου χρήση, θεωρώ τις τιμές λογικές. Βέβαια - πρέπει να γραφτεί - για τόσα χρήματα, αγοράζεις άνετα ένα Mac, και τελειώνει το θέμα. Όμως, αν θέλεις PC οπωσδήποτε, τότε εγώ θα εμπιστευόμουν αυτή τη λύση.

 

Στα μείον : οι δίσκοι που βάζει είναι πολύ μικρής χωρητικότητας, θα χρειαστείς οπωσδήποτε και ένα δεύτερο δίσκο. Επίσης, κακώς χρησιμοποιεί Windows 7 (θα έπρεπε να χρησιμοποιεί Windows 8.1) και κακώς χρησιμοποιεί τη Home Edition.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το γνωρίζω αλλά είναι ένας πρώτης τάξεως οδηγός για να φτιάξεις ένα τέτοιο pc σε κάποιον καλό μάστορα εδώ .

Έχει σε κάθε configuration ξεχωριστά τα parts ,αυτό που νομίζω σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι το κουτί οι ανεμιστήρες και το τροφοδοτικό ,τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και στο μαγαζί της γειτονιάς .

Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο σετάπ για εσένα αλλά μέχρι 1000 λίρες που είδα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα να τα φτιάξει ένας γάτος εδώ .

Για λειτουργικό, δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις αλλά τα 7άρια 64 είναι ασφαλής προσέγγιση κατά την γνώμη μου. Εάν ξέραμε τι προγράμματα χρησιμοποιείς μπορεί να σε βοηθούσαμε περισσότερο .

Δεν ξέρω τι θα κοστίσει με τα μεταφορικά ,είναι πιθανό να μην σε συμφέρει .

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το προγράμμα που θα δουλέψω είναι το Cubase 8 το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Για τα μεταφορικά δεν το έχω ψάξει. Το θέμα μου είναι να αντιγράψω το μηχάνημα η να το πάρω σεταρισμενο; Το λειτουργικό δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορείς να διαλέξεις και τα 8 . Έχετε κάποιο λόγο που προτείνετε τα 8; Ευχαριστώ και παλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου