Προς το περιεχόμενο

Sunday Hats - Everywhere I look


manos_evh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου έβγαλε μια Μιχάλη Ρακιντζή αίσθηση και συνθετικά αλλά και το όλο concept του video,δεν είμαι φαν του είδους οπότε δεν θα σχολιάσω την σύνθεση.Αν θέλατε πάντως να βγάλετε αυτο το greek early 90s feeling πιστεύω τα καταφέρατε μια χαρά αν πάλι θέλετε να κινηθήτε σε πιο ροκ και σύγχρονα μονοπάτια πιστεύω υστερεί σε πολλά σημεία.Καλή συνέχεια!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρά και πάλι! Γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θεμα. Ανοίγω λοιπόν το συγκεκριμένο clip μας και το youtube μου πετάει (πολιτικη μαλιστα) διαφήμιση πριν αρχίσει το βίντεο. Δεν θέλω φυσικά να το πάω στο γνωστό θέμα των ημερών ΝΑΙ ή οΧΙ, αλλά μπορεί το youtube έτσι 'χύμα' να βάζει ό,τι διαφήμιση θέλει (και να πληρώνεται γι αυτό) χωρίς να ρωτήσει κανέναν?? Όπως πχ... αυτον που ανεβασε το βιντεο και έχει τα δικαιώματά του?? Ρωτάω αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό ή είχε αντίστοιχη εμπειρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου