Προς το περιεχόμενο

χρηση combo ενισχυτη ως καμπινα με αλλη κεφαλη


mike_rhd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους!

Εχω εναν harley benton vt-30 (combo με ενα 12αρι) του οποιου τα καθαρα μ αρεσουν παρα πολυ. Θελω να παρω μια κεφαλη(στη σκεψη ειμαι ακομα) για βρωμικους ηχους.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: γινεται αφου αγορασω αλλο κεφαλι με καποιο  a/b box να αλλαζω μεταξυ vt-30+ηχειο ενισχυτη και "αλλη κεφαλη"+ ηχειο ενισχυτη?

Αν οχι ετσι, μπορω να το κανω αυτο με 2 κεφαλες και καμπινα 4χ12?

 

Ευχαριστω!

Ain't nothing but the blues. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο που λες δεν γίνεται (τουλάχιστον όχι απλά και εύκολα). Σε λαμπάτο ενισχυτή  πρέπει στην έξοδο του ο τελικός να βλέπει φορτίο αλλιώς θα πάθει ζημιά. Οπότε αν ξεσυνδέσεις το μεγάφωνο από τον VT30 και το συνδέσεις αλλού θα μείνει χωρίς φορτίο και θα πάθει ζημιά.

Σε μια 4χ12 μπορείς να συνδέσεις το πρώτο κεφάλι στα 2 μεγάφωνα και το δεύτερο στα άλλα 2 και να διαλέγεις με ποιόν ενισχυτή θα παίζεις με ένα A/B box.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ ότι βλέπω, ο harley benton έχει fx loop. Οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις με ασφάλεια -σε περίπτωση πάντα που και η κεφαλή έχει fx-loop- είναι να αλλάζεις προενίσχυση με ένα a/b looper, κρατώντας όποιον από τους τελικούς θες (στην περίπτωση που κρατήσεις τον τελικό της κεφαλής θα πρέπει να τσεκάρεις ohm και watt).

 

Το παραπάνω στο λέω απλά σαν εναλλακτική, μέχρι να πάρεις π.χ. μια 4x12 καμπίνα και να εφαρμόσεις τη λύση του Loki. Επίσης, μπορεί το ηχητικό αποτέλεσμα να μη σε καλύπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο μαραφέτι να κάνει όλη την απαιτούμενη δουλειά για το ασφαλές switch μεταξυ ενισχυτών σε 1 καμπίνα.

Ωραίο αλλά πολύ ακριβο.

Με τα λεφτά που κοστίζει παίρνεις μια ακόμα καμπίνα και ξενοιάζεις.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου