Προς το περιεχόμενο

(another) 700 Lives


Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπό τη σκιά των λυπηρών γεγονότων στο Παρίσι, τελείωσα σήμερα ένα κομμάτι που είχα αρχίσει να δουλεύω εδώ και μερικές μέρες. Η αρμονική του βάση και μέρος των στίχων του ανήκουν σε μια παλιότερη βερσιόν που είχα ξανανεβάσει στο forum πριν 4-5 χρόνια.

 

Τότε δε μου άρεσε, κάτι του έλειπε, κάτι μου έλεγε ότι είναι ανολοκλήρωτο οπότε έμεινε στο συρτάρι μέχρι να υποστεί μεταμόρφωση τώρα. Ελπίζω να σας αρέσει:

 

 

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Συμπαθέστατο Σπύρε, λίγο το ταμπούρο ήθελε πιο κάτω γιατί με σπάει τα τούμπανα  ;D

Επίσης, η φωνή σου έχει ωραία χροιά και ανεξάρτητα του ότι δεν είσαι τραγουδιστής, ίσως έπρεπε να το παιδέψεις λίγο παραπάνω σε σημεία, γιατί αξίζει να ακούγεσαι, αφού του δίνεις το συναίσθημα που εσύ θες και αυτό βγαίνει και στ' αυτιά μου.

 

 

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαινονται καπως περιεργα τα βαθη που υπαρχουν στο τραγουδι,κυριως της φωνης αλλα και των τυμπανων.Ισως ομως να ειναι και δικη μου η λοξα(το πιθανοτερο).

Ετσι η αλλιως αυτο δεν αφαιρει απο το τοσο ωραιο του πραγματος και τη σφραγιδα JJ που εχει το κομματι στο παιξιμο και τη συνθεση.

 

Για μια ακομη φορα,ευγε Σπυρε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Μάλλον είναι επιλογή σου το "αυξημένο" reverb στο κομμάτι οπότε.....Στην αρχή με ψιλοξένισε αλλά στην συνέχεια και μετά από 2-3 ακροάσεις μ'άρεσε.

Δίνει στο άσμα την αίσθηση ότι είναι live από μικρό club. Ωραία η αλλαγή του ταμπούρου από "shot" σε στεφάνι.

 

Η φωνή σαφώς βελτιωμένη από παλαιότερά σου, βέβαια εδώ η μελωδία είναι και πιό "εύκολη"-"flat"....θά'θελα όμως κι άλλα φωναχτά :D σαν εκεί στο 2:28-2:32  

 

Ό ήχος της Strat απολαυστικότατος (τι μαγνήτες φοράει, τι χορδές και με τι έγραψες; ), αλλά 34 sec και 35 στο outro, solo, δεν "κάλυψαν" την δόση μου ;D ;D ;D.  Περί παιξίματος δεν θα αναφερθώ γιατί θα γίνω γραφικός..... ::) :-X

 

Στα του κομματιού τώρα, μ'άρεσε αυτή η Rock & Roll υποψία που πλανιέται και πολύ ωραία μελωδία, αν και κάτι μου θυμίζει που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα τι...., βάλε όμως, βρε Σπύρο, και τους στίχους από κάτω στο soundcloud....

   

Εν κατακλείδι, Άξιος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σπύρο εμένα πολύ μου άρεσε, με το βάθος ξέρεις δεν έχω πρόβλημα ;D...Ο ήχος της κιθάρας υπέροχος και η φωνή πολύ πιο βελτιωμένη από παλαιότερα.

 

Μπράβο Σπύρο! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύριοι, για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ θερμά. Οι παρατηρήσεις σας εύστοχες, κάποιες από αυτές αντικατοπτρίζουν και δικές μου ανησυχίες.

 

Για το Σπύρο και το Φώτη που ρώτησαν λεπτομέρειες για την κιθάρα: Είναι η "παλιά" μου american standard strat (η οποία του χρόνου κλείνει τα 20). Χορδές elixir 11 αλλά το κούρδισμα είναι πια ημιτόνιο κάτω. Οι μαγνήτες είναι Nick Silver Black Rose set, ακούσατε neck στο intro solo και middle/bridge στη συνέχεια. Πετάλι το υπεραγαπημένο Barber Direct Drive και ενισχυτής ο αειθαλής DRRI μου. Οι κιθάρες γράφτηκαν χρησιμοποιώντας 3 mics: Ένα δυναμικό, ένα ribbon κι ένα πυκνωτικό. Το τρίτο σε απόσταση για "χώρο" και αρκετά χαμηλά στο μιξ.

 

Όσον αφορά τα βάθια, τα τύμπανα και τη φωνή που ανέφερε ο τζιβούρ, είναι γνωστή η μανία μου και το ότι το παρακάνω. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παραγωγές που πάντα μου άρεσαν και ζήλευα, ήταν οι πειραγμένες, οι βρώμικες και οι ατημέλητες ας πούμε. Όχι ότι είμαι σε θέση να κάνω τέτοια (ή οποιαδήποτε άλλη) παραγωγή αλλά λέμε τώρα.

 

Στίχοι, που ζήτησε ο Φώτης θα αναρτηθούν. Απλώς, όπως καταλαβαίνετε, από το χειρόγραφο μέχρι το typing μου παίρνει 2-3 μέρες. Α και για την ιστορία, έψαξα και βρήκα την ανάρτηση με την πρώιμη βερσιόν του κομματιού. Brings back memories: http://www.noiz.gr/index.php?topic=178958.0

 

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτοακουω την παλια βερσ-εκεινη την εποχη δεν ημουν ακομα μελος στο νοιζ.

 

Μιλαμε για αλλο κομματι,ποση διαφορα τελικα εχει τροπος που το αντιμετωπιζεις.

 

Μη με παρεξηγας Σπυρο,ξες οτι ειμαι γκρινιαρης και καποιες φορες ακομα χειροτερα και το ψειριζω.

Η νεα βερσ ειναι εξαιρετη,ουδεις λογος,με την παλια ομως ανατριχιασα.

Καταπληκτικη!

Παιζει βεβαια και η διαθεση της στιγμης.

Με εστειλες και νασ'καλα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικό.

Ο ήχος της στρατ μου άρεσε ιδιαίτερα.

Η kinky επιλογή στα τύμπανα και τη φωνή επίσης - αν και εγώ θα έγραφα διαφορετικό reverb στη φωνή, αλλά είναι θέμα γούστου.

Στρώνει και η φωνή.

Ωραίος μαέστρο.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου