Προς το περιεχόμενο

p.j ..!!!


johnps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλό το κομμάτι με μια πρώτη ακρόαση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες προφανώς, άλλωστε τα τραγούδια της PJ έχουν αυτό που θες να τα ακούς και να τα ξανακούς και όσο τα ακούς, τόσο πιο πολύ σου αρέσουν (και σου κολλάνε στο μυαλό μελωδίες και λες "τώρα αυτή η μελωδία από ποιο κομμάτι της PJ είναι?").

 

Το κομμάτι είναι στα χνάρια του προηγούμενου δίσκου της (Let England Shake). Αυτό μόνο ως καλό το βλέπω γιατί το Let England Shake ήταν δισκάρα!

 

Το βίντεο πολύ όμορφο!

 

Περιμένω το καινούριο album πώς και πώς.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικο ως συνηθως,νομιζω οτι αυτον τον δισκο τον εγραψε ζωντανα μπροστα σε κοινο.Το βιντεο ειναι απο τη γειτονια μας νομιζω....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρώ τη P.J. μια από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες (...) στη σημερινή μουσική βιομηχανία και το "Let England Shake" ένα από τα άλμπουμς της δεκαετίας. Με μεγάλη αγωνία περιμένω το καινούριο της τον Απρίλη. Το πρώτο δείγμα είναι πολύ καλό!

 

Το άλμπουμ θα είναι επηρεασμένο από τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της σε Κόσοβο, Αφγανιστάν και Ουάσινγκτον και το κοινό είχε τη δυνατότητα να παραβρεθεί σε ηχογραφήσεις σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο. Ωραία εμπειρία!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου