Προς το περιεχόμενο

Για σας απο Μεγαλονισο


eskafeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπιτοι φιλοι σας χερετω απο Κυπρο εγο σχετικα ειμε πολυ νεος στον χορο των drums αν και μεγαλος στην ηλικια 36 , μου αρεσε απο μικρος απλος δεν ειχα τον χρονο και το χρημα να ασχολιθω, τωρα εχει 3 μηνες που εχω αρχισει μαθηματα και εχω μια pearl target φτινη και θα ηθελα τα φωτα σασ οσον αφορα τισ ημερισιεσ ωρεσ εξασλησης και τον τροπο δηλάδη να τις πεζω μεχρι να τις μαθω απεξω η απλος να κσερω να τις πεζω και δευτερον ο δασκαλος ακομα δεν εχει αρχισει να μου βαλει να χρισιμοπιω μετρονομο ,απλα μοθ βαζει ρυθμους να μαθω και αφου τους μαθω να τους πεζω με βαζει να τους αφομιωσω σε τραγουδια τι λετε εσεις?

επισης ειμε πολυ αργος στα γεμισματα Fills μιπος υπαρχουν καπιες ασκησεις να χρισιμοπιω για να με βοηθησουν η αβτο θα ερθει οταν γλιγορεψουν τα χερια?

 

ευχαριστω pit

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικά απλά θα ήθελα να σου πώ Μπράβο που το πήρες απόφαση να το κάνεις τώρα :D . Ποτέ δεν είναι αργά 8) Και γω έχω τρέλα με τα drums οπότε όταν θα καβατζάρω τα άντα που θα ρέει λίγο το χρήμα :P :P :P :P και καλά ... θα το προσπαθήσω και γω !! Καλή συνέχεια ! όσο για τις ερωτήσεις σου λογικά εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί ειδικοί :wink:

atural High !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.. Εγώ παίζω τύμπανα κάτι λιγότερο από ένα χρόνο και νομίζω πως για το χρόνο που ασχολούμαι παίζω αρκετά καλα.. Λοιπόν η καθαρά εμπειρική συμβουλή μου, αφού δεν έχω κάνει μαθήματα, όσον αφορά τα γεμίσματα είναι να μην ανησυχείς... :lol: Εννοώ πως με τον καιρό και την εξάσκηση τα χέρια σου θα κινούνται πιο άνετα στα τύμπανα και με περισσότερη ταχύτητα.. Να θυμάσαι πως τα drums είναι ρυθμός, και τον παν είναι να μάθεις να μην τον χάνεις... Αρχικά ένας μετρονόμος θα βοηθούσε... Επίσης, σε όλα τα όργανα όταν ξεκινάς να παίζεις παντα παίζεις ΑΡΓΑ... Και σιγά σιγά ανεβάζεις την ταχύτητα... Φρόντισε αρχικά να παίζεις αργα και ΜΕ ΡΥΘΜΟ... Και αν μπορείς σιγα σιγα βάλε και γεμίσματα, αλλά πάντα στο ρυθμο.. Όσο αργά κι αν είναι... Αυτά απο μένα.. Δεν ξέρω αν τα λέω σωστα, σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο έμπειροι drummers εδώ για να με διορθωσουν και να βοηθήσουν.. :wink: Ρώτα και τον δάσκαλό σου ότι σε απασχολεί... Κάτι θα ξέρει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρώτα και τον δάσκαλό σου ότι σε απασχολεί... Κάτι θα ξέρει...

 

Επίσης, να ακούς Temptations και τίποτε άλλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΦΙΛΕ ΕΣΚΑΦΕΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ PARADIDLES ΚΑΙ AGOSTINI ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ DRUMS ΟΥΤΕ Ο ΚΟΠΟΣ.Ο ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ DRUMMER ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ KAI GROOVE.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ 4/4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου