Προς το περιεχόμενο

Hχογραφείται κ ο μετρονόμος :(


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες χρησιμοποιω το Cubase SX3 για εγγραφη κ το FL του οποιου samples παιζω προς το παρον, μεχρι την αποκτηση του maudio keystation 49e, με το kb του pc. Οταν ηχογραφω ομως 1 loop (ακουγοντας ταυτοχρονα τον μετρονομο του cubase (audio click) για να με βοηθαει) ηχογραφειται κ ο μετρονομος στο τελικο αρχειο..πως μπορω να το απενεργοποιησω? εχω επιλεξει Mix για recording στο audio track του Cubase..

ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμ στο device port (που θα τεθει προς ηχογραφηση) του καθε καναλιου εχει τις επιλογες: CD In, Phono/Mic In, Line In, Mix In κ' Digital In.. για να ηχογραφηθει το MIDI(USB συνδεδεμενο) m-audio keystation πρεπει να το βαλω στο Mix In ή στο Digital In, με αποτελεσμα ομως να ηχογραφειται κ οτι αλλο ακουω, μαζι με το μετρονομο :( επισης αν θελω να ακουω ας πουμε 1 track πουχω ηχογραφησει κ απο πανω να παιζω κ να ηχογραφω ενα επιπλεον ηχο θα ηχογραφηθουν ολα μαζι :( καρτα ηχου εχω την Terratec DMX 6Fire LT

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε ένα audio track στο οποίο, με τον τρόπο που περιγράφεις, ηχογράφησε το μετρονόμο. Όταν λοιπόν θα έχεις το μετρονόμο σαν audio, σβησε το μετρονόμο και άκου μόνο το audio track. Μετά γράψε αυτό που θέλεις.

Ελπίζω να σε βοηθήσει...

 

 

Τι θέλω και απαντάω πρωί πρωί; σ**** τα έκανα....:)))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χεχε.. καμια αλλη ιδεα? η βασικη ιδεα ειναι οτι μαυτο που θελω να ηχογραφησω κ παιζω στο keystation ηχογραφειται κ οτι αλλο ακουω εκεινη τη στιγμη(πχ τα ντραμς πουχω ηχογραφησει απο πριν κ τακουω για να παιξω απο πανω τα pads..) πως γινεται να ηχογραφησω ΜΟΝΟ οτι παιζω στο keystation. χρησιμοποιω m-audio keystation 61es σε USB, cubase, reason , FL κ εχω την Terratec DMX 6FIRE LT κ στο driver panel της terratec στο record source εχει διαθεσιμα: CD In, Line In, Phono/Mic In, Digital In, Mix in(mix=οτι ακουω κεινη τη στιγμη). το keystation ηχογραφειται μονο στο Digital κ στο Mix In αλλα κ στα 2 ηχογραφειται κ οτι αλλο ακουω...στο mix το καταλαβαινω..στο digital ομως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου