dimsonic Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 από dimsonic 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 είχα κι εγώ!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Νομιζω οποιος ειναι 45-65 ειχε! 2 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Και μαλιστα η σειρα Walkman ζει και βασιλευει ακομα - ειναι ακομα ενας απο τους μεγαλους παικτες στο χωρο των high-end MP3 players*, η Sony πλεον ισως η μονη απο τα μεγαλα ονοματα ηλεκτρονικων που εχει παραμεινει στο χωρο. Το WM1A ειναι (apparently) απο τις καλυτερες επιλογες για καποιον που θελει/μπορει να σκασει ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ για mp3 player . *Ναι, that is a thing that exists... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, qesh said: Νομιζω οποιος ειναι 45-65 ειχε! κατέβα... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Walkman? Never liked it. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Κι εγώ-κι εγώ είχα. Στο στρατό το είχα λιώσει στο Σοπέν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Κι εγώ-κι εγώ είχα. Στο στρατό το είχα λιώσει στο Σοπέν! Εμένα μου το έκλεψαν στο στρατό.... Αυλώνα 1986 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρωτο μου walkman (αν και δεν περπαταγα, αλλα επαιζα τυμπανα ακουγωντας τον αμερικανικο στα μεσαια και ηθελα ελευθερα τα χερια μου) ηταν αυτο σε συνδυασμο με αυτο Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Spyros Delta 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση