Προς το περιεχόμενο

Thomann και Σκρούτζ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν έχει σχολιασθεί αλλά μου κάνει τεράστια εντύπωση η παρουσία προιόντων του Thomann στις λίστες του Σκρούτζ. Δεν ξέρω ποιά είναι τα κριτήρια για να μπεί μια εταιρία εκεί αλλά το να μπαίνει μια Γερμανική είναι λίγο σοκαριστικό. Δηλαδή με την ίδια λογική μπορεί να ακολουθήσει το Andertones και το Music Productiv, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεργάτης skroutz λέγεται, δε νομίζω να τους συμπεριλαμβάνουν δωρεάν. Όσο περισσότεροι συνεργάτες τόσο καλύτερα για τον υποψήφιο αγοραστή να τα βρίσκει όλα μαζεμένα. Andertons και λοιποί Άγγλοι τελειώνουν 31/12.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, fenderiarhs said:

Και λοιπον? Που ειναι το προβλημα?

 

Είναι λίγο τροφή για σκέψη με την έννοια, αν συμφέρει τον Thomman να πληρώνει συνδρομή στο Σκρούτζ ώστε να συγκρίνεται με τα εγχώρια καταστήματα. Δηλαδή ανησυχούν στον Thomman μήπως οι τιμές τους δεν είναι πλήρως ανταγωνιστικές; Από την άλλη φυσικά ο Σκρούτζ δεν είναι κέντρο βοήθειας, απλά όταν μπαίνει ένα κατάστημα τέτοιου μεγέθους επισκιάζει πολλά μικρά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδω και πολύ καιρό τα ελληνικά μαγαζιά εχουν συμφερώτερες τιμές απο τον Θωμά.

Ας μην ξεχνάμε ότι χρόνια τώρα η Ελλάδα μουσικά ψώνιζε κυρίως απ αυτόν.

Αρα, πιθανόν να το λογαριάζει.

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για εμας τους καταναλωτες ειναι μεγαλο κερδος, διοτι με το να βρισκεται το thomman στην κορυφη της λιστας σε καθε προιον, αναγκαζει ολους τους υπολοιπους να ριξουν τις τιμες κοντα σε εκεινες που πουλα το γερμανικο καταστημα. Μιλαμε για μεγαλες μειωσεις τιμων απο τα περισσοτερα καταστηματα. 

 

Το thomman φυσικα δεν εχει κατι να χασει. Ισα ισα, αυξανει τις πωλησεις του λογω χαμηλοτερης τιμης, μεγαλυτερου ευρους προιοντων, και μεγαλυτερης διαθεσιμοτητας. Θα τσιμπησει πολλους πελατες που παραδοσιακα ψαχνου μονο ελληνικη αγορα. Και εχει δυνατοτητα να τους κανει πιστους.

 

Για τα ελληνικα καταστηματα ειναι μια μεγαλη ευκαιρια, διοτι εχουν τη δυνατοτητα πιο αμεσης αναγνωρισης του ανταγωνισμου. Αυτο σημαινει οτι εχουν την επιλογη να γινουν και εκεινοι ανταγωνιστικοι και αυξησουν τις πωλησεις τους. Χωρις τον θωμα στο skroutz, πολλοι θα ειχαν κατι ξεχασμενες τιμες, σε κατι ξεχασμενα στοκ και θα περιμεναν με αυτα να γεμισουν το ταμειο τους με λεφτα. Εχουν την ευκαιρια να εκσυγχρονιστουν σε πολλα επιπεδα.

  • Like 1

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν φταιει το skroutz επειδή "το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο", οι μονοπωλιακες πολιτικες φταινε και το συστημα που τις επιτρέπει. Άλλωστε και τα ίδια τα μικρά μαγαζιά απο μαγαζιά τυπου thomann ψωνίζουν και έπειτα προσαρμόζουν το ΦΠΑ στην τιμή, πρωτού μπει το thomann στο skroutz. Με αυτόν τον τρόπο ίσως να μην έχουν ουσιώδες κέρδος, αλλα κρατουν τον πελάτη για τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ανταγωνισμός είναι καλός για τους καταναλωτές.

Καταλαβαίνω ότι είναι σκληρό για τους περισσότερους μαγαζάτορες και πραγματικά κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω αλλά δεν αρκεί να προσπαθούν οι καταναλωτές χωρίς προσπάθεια από τις επιχειρήσεις.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι οικονομίες κλίμακας δεν κερδίζονται με καλές πράξεις. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου