Alex Raptakis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Πέρα του ότι δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν ξέρω τι πραγματικά να σχολιάσω. Τους γονείς που δεν έχουν ιδέα? Το κοινό που είναι μόνο 10χρονα? Το ίδιο το 10χρονο που ξέρει όλους τους στίχους? Τους ίδιους τους στίχους? Τον μπούρδα που σήκωσε το κοριτσάκι και το έκανε θέαμα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 δεν θέλω να σχολιάσω 4 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Το κοριτσάκι όπως και τα άλλα παιδάκια γονείς δεν έχουν; Κι αν έχουν που είναι; Κατάντια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Ας το να πάει στο διάολο... Ο ορισμός της κατάντιας. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν θέλω να σχολιάσω Θέλουμε εμείς. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Θέλουμε εμείς. δεν είμαι σε καλή διάθεση. Θα πω άσχημα πράγματα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Δεν με εκπλήσσει αυτή η εικόνα. Τόσα ξερουμε, τόσα κάνουμε. "Μουσική" που παράγεται από 20χρονου και απευθύνεται σε 10χρονα. Εύκολο να γίνεις "αστέρας" στην εποχή μας. Αρκεί να σε συλλαβουν για κατοχή ναρκωτικών και όπλων, και μια καριέρα έχει χτιστεί. Ούτε PR, ούτε τίποτα. Εάν δεν υπήρχε αυτό το κοινό, άλλωστε, δεν θα υπήρχε και η τραπ. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αρκεί να σε συλλαβουν για κατοχή ναρκωτικών και όπλων, και μια καριέρα έχει χτιστεί. Ούτε PR, ούτε τίποτα Βάλε εδώ και ένα: κατάρα στα social media, που έδωσαν βήμα στον κάθε π@π@%α και στην κάθε π@π@ρ%α καμαρωτή. Αλλά δυστυχώς αυτό το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Εγώ απλά να πω ότι δίπλα από το σπίτι μου έχει δημοτικό σχολείο. Όταν τα παιδάκια ετοιμάζονταν τέλη Μαΐου για τη γιορτή που κάνουν σε κάθε τέλος σχολικής χρονιάς, από τα μεγάφωνα ακουγόταν 10 φορές τη μέρα το παρακάτω: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Όταν ήμουν 10 ετών, με πήγανε στο Μινιόν και με βάλανε να κάτσω στην αγκαλιά ενός Αή Βασίλη, και τραγουδάγαμε όλοι μαζί τα κάλαντα. Επειδή δεν έχω όρεξη να δω το βίντεο τώρα, υπάρχει κάποια διαφορά; Γιατί το πήρατε τόσο βαρειά; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση