Προς το περιεχόμενο

Drum Stool


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε μάγκες,ενδιαφέρομαι να πάρω κάθισμα για τύμπανα σε λογική τιμή μέχρι 150€,αλλά δεν το κατέχω το θέμα.Καμιά συμβουλή ή γνώμη κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε μάγκες' date='ενδιαφέρομαι να πάρω κάθισμα για τύμπανα σε λογική τιμή μέχρι 150¤,αλλά δεν το κατέχω το θέμα.Καμιά συμβουλή ή γνώμη κανείς?[/quote']

 

Επειδή τώρα το κοίταγα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό:

 

http://www.thomann.de/gr/tama_ht530_drummersitz.htm

 

 

Μπορείς στο μέλλον να προσθέσεις και αυτό:

 

http://www.thomann.de/gr/tama_ht5b_lehne_drummersitz.htm

 

 

 

Αυτό θα αγόραζα αν είχα τα λεφτά... Αλλά μάλλον πρέπει να περιμένω λίγο..

 

Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βόλτα απο τα μαγαζιά, να δοκιμάσεις καθίσματα και αφού καταλήξεις σε αυτό που βολεύει περισσότερο μετά να ψάξεις την καλύτερη τιμή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω με τον φιλο belalik. Γνωμη μου ειναι, να πας σε καταστηματα και να δοκιμασεις καθισματα (μεχρι την τιμη που θες) και να δεις πιο σε βολευει. Ισως με αυτα τα χρηματα να μην σου κανει κανενα. Τοτε ανεβα λιγο, ξανατσεκαρε και dont worry, γιαυτο υπαρχει και το εξωτερικο. :wink:

(σε περιπτωση βεβαια που τελικα αποφασισεις να αγορασεις καθισμα με τιμη μεγαλυτερη απο τα λεφτα που διαθετεις-στην Ελλαδα παντα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντος αυτο που λεει ο φιλος belalik της tama το εχω παρει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!Ειναι μια χαρα.Το εχω απο τον Τριμη με την ιδια τιμη με το Tomhann αν δε θες να παρεις απο ιντερνετ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας και απο εμενα.Ειμαι καιρο μέλοσ στο φορουμ αυτό αλλα δυστυχώς λόγω χρόνου η συμμετοχή μου ήταν μηδαμινή.

Για το θέμα του καθίσματος έχω ψάξει αρκετά και μετα απο συζητήσεις με επαγγελματιες ντραμμερς και καθηγητίες η καλλίτερη λύση για τον ντραμμερ ειναι τα καθίσματα τύπου παγκος.

 

http://www.thomann.de/gr/yamaha_ds_1100_drummer_sitz.htm

 

http://www.thomann.de/gr/yamaha_ds_950_drummer_sitz.htm

 

Και οι δύο αυτές λύσεις είναι πολυ καλές.Τα συγκεκριμένα νομιζς τα έχει ο Νάκκας μόνο στα κεντρικά του στην Παιανία αλλα αξξιζει να τα ψάξετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παντώς θα σου πρότεινα αυτό! Το εχώ 3 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Οτι καλήτερο για τα λευτά του(120euro από το Νάκα)."τέσσερα πόδια για καλήτερη στύριξη,άνετο κάθισμα και πλάτη για να μην πιάνεται η μέση σου".Μπορεις να τον επισκευτείς(τον Νάκα) και να τη δοκιμάσεις.

 

 

 

dixon_psn9202mk.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά,thanx για τις πληροφορίες. Δοκίμασα σήμερα τα drum thrones της tama,το 530 δεν με βόλεψε καθόλου,το 430 (το στρογγυλό) μου φάνηκε πολύ πιο άνετο αν και πάλι δεν έμεινα εντελώς ικανοποιημένος.Από οτι φαίνεται έχει πολύ ψάξιμο το θέμα.Θα τσεκάρω και τις προτάσεις των φίλων philiptheg και grohl να δω τι παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου