Προς το περιεχόμενο

Audio books


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω δημιουργήσει σε μορφή audio, θεατρικές αφηγήσεις, απαγγελίες ποιημάτων, αφηγήσεις παραμυθιών, μυθιστορημάτων κλπ όπου υπάρχει μουσική υπόκρουση.

Θέλω να τα κυκλοφορήσω εμπορικά ως audio books όπου κάποιος θα μπορεί να τα κατεβάσει επί πληρωμή. Ξέρει κανείς τί διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? που πρέπει να απευθυνθώ? από που να ξεκινήσω?

Σε όσες σχετικές πλατφόρμες έχω μπει (jukebooks.gr κλπ) δεν υπάρχουν πληροφορίες και δεν έχω βγάλει άκρη. Εκδοτικοί οίκοι αναλαμβάνουν αυτή τη διαδικασία όπως και στο έντυπο βιβλίο?

Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Public (νομίζω) μπαίνει δυναμικά σε αυτό το χώρο. Αγόρασε και κάποιους (ή συνεργάζεται τουλάχιστον)

https://bookvoice.gr

Ρίξε μια ματιά.

 

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ. Ναι το ξέρω αυτό το site, όπως και το jukebooks αναφέρει μια σειρά εκδοτικών οίκων (Λιβάνη, Κλειδάριθμος κλπ) και έχει πληροφορίες μόνο για το πως αγοράζει κάποιος audio book, αλλά πουθενά πως κάποιος που έχει φτιάξει audio book μπορεί να δημοσιεύσει τη δουλειά του στη πλατφόρμα. Έστειλα mail και αναμένω σχετικές πληροφορίες

 

Σκέφτομαι καλύτερα κάποιο site με free audio books (Ελληνικό) όπου να μπορεί να ανεβάζει όποιος θέλει, ότι θέλει χωρίς χρέωση σε μορφή audio books (Ελληνικά) που να απευθύνεται δηλαδή σε ερασιτέχνες του είδους δηλαδή που δεν αποσκοπούν σε χρήματα. Οπότε Ίσως αυτό:

https://www.ebooks4greeks.gr/tag/audiobooks

Επεξεργασμένο από killbill
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου