Προς το περιεχόμενο

Loop πεταλάκι για χρήση με ακουστική κιθάρα


bouzoukleri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπονζού μπονζού.

 

Να ξεκαθαρίσω πως με τα πετάλια γενικώς έχω μια δυσκολία έως αναπηρία. Αν και για πολλά χρόνια έπαιζα ηλεκτρική κιθάρα με πεταλιέρα, με τουλάχιστον 5 πετάλια ( για μερικούς μπορεί να είναι μίνιμαλ) στη διάρκεια των ετών κατέληξα να προτιμώ τον τρικάναλο ενισχυτή μου και το spring reverb του.

 

Όμως ήρθε η στιγμή να παίξω ακουστική κιθάρα με φιλαράκια. Το ρεπερτόριο καθαρά τα κέφια μας. Ό,τι κάτσει δηλαδή από ελληνικά άσματα που έχουν βάση το μπουζούκι. Ως μόνος κιθαριστής νιώθω την ανάγκη να σταθώ άξιος στο ύψος των περιστάσεων . Τρομάρα μου.     :)           Αν και ίσως θεωρηθώ υπερβολικός, καθαρά για δική μου ευχαρίστηση, σκέφτηκα να συνδέσω την κιθάρα σε loop πεταλάκι  , έτσι ......... γούστο μου.   Να παίζω μια βασική ιδέα και να χτίζουμε πάνω σε αυτή.

 

Για ρίχτε καμιά πρόταση.

Προκαταβολικά να ενημερώσω πως δεν με ενδιαφέρει κάτι πολύπλοκο. Προτάσεις για συσκευές, που πρέπει να είσαι προγραμματιστής, με ειδίκευση στην εφαρμοσμένη ρομποτική στα logistics της Yamaha  , θα θεωρηθούν ως σαδιστικές πράξεις καλλιτεχνικού βιασμού. Και ο γράφων θα μπανάρει για 23 δίσεκτα έτη τον όποιον τις προτείνει.

 

 

 

🤠

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Boss rc1 και καθάρισες.

 

Εγώ, πλέον, έχω το ditto stereo (για να στέλνω δύο σήματα πέρα κείθε) και το οποίο έχει και USB για να κατεβάζω στο Η/Υ κάποια λούπα που θα ήθελα να κρατήσω για χ λόγους (το συγκεκριμένο boss δεν έχει usb).

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Οποιοδήποτε από ένα track και πάνω.
Παράδειγμα από Boss πεταλάκια:

RC-1, RC-2, RC-20, RC-3, RC-30, RC-5, RC-10R κλπ

 

Μετά πάμε σε πεταλιέρες όπως για παράδειγμα:

RC-300, RC-500, RC-600 κλπ

 

Σαφώς υπάρχουν κι άλλα πολύ αξιόλογα, αν και μη τόσο γνωστά, πεταλάκια και πεταλιέρες άλλων κατασκευαστών.και σε διάφορες τιμές. Απλά στα γνωστά επώνυμα θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω.

 

Να σημειωθεί πως από κάποια μοντέλα και πάνω, μπορείς να έχει προγραμματισμένα από πριν κάποια έτοιμα πράγματα, κάτι σαν backing tracks. Εξαρτάται βέβαια την χρήση που το θες σε σύγκριση με τις δυνατότητες του  εκάστοτε μοντέλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου