ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Κουβέντα για τον Gavin Harrison.. Μα κανείς; ούτε ένας; Μόνο εγώ ακούω Porcupine Tree στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Κουβέντα για τον Gavin Harrison.. Μα κανείς; ούτε ένας; Μόνο εγώ ακούω Porcupine Tree στην Ελλάδα; 12 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Νομιζα οτι μιλαμε μονο για τους τρεις. Αν ειναι ετσι, αυτη ειναι η 11αδα που θα εβαζα βασικους John Bonham Stewart Copeland Clyde Stubblefield Neil Peart Vinnie Colaiuta David GaribaldiGavin Harrison Vinny Appice Jeff Campitelli Matt Cameron Steve Gadd Ολοι αυτοι εχουν απο κατι που με εξιταρει οταν τους ακουω. Ειναι κι αλλοι βεβαια, αλλα ενταξει οι πρωτοι 11 που μου ηρθαν στο μυαλο, φτανουν. Επεξεργασμένο 24 Ιανουαρίου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ECC803s Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 1 hour ago, Πάνος Χελιδόνης said: Κουβέντα για τον Gavin Harrison.. Μα κανείς; ούτε ένας; Μόνο εγώ ακούω Porcupine Tree στην Ελλάδα; Κάθε άλλο, απλά προτιμούμε Maitland 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, fusionakis είπε Σχετικά με τον τελευταίο πάντως, μου κάνει λίγο εντύπωση που είμαστε 5 σελίδες μέσα στο νήμα και δεν έχει κάνει κανείς αναφορά για τον ήχο που έχει στα τύμπανα ο άνθρωπος. Συμφωνώ και απολογούμαι. Ασύγκριτος ήχος.Βαθύς,μεταλλικός,άμεσος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Μόνο εγώ ακούω Porcupine Tree στην Ελλάδα; κι γώ! πέραν απ' τη πλάκα, έχουμε κόσμο που ακούνε PT. Ακόμα και η συναυλία του Wilson ήταν γεμάτη. https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Θέλω να αναφέρω τον El Estepario Siberiano και τον Benny Greb. Για να μη μας λένε πουρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Αν μιλάμε για ντράμμερ γενικά , εγώ έφαγα σκάλωμα χοντρό με αυτόν εδώ: 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, LK είπε Αν μιλάμε για ντράμμερ γενικά , εγώ έφαγα σκάλωμα χοντρό με αυτόν εδώ: εγώ έφαγα σκάλωμα με αυτόν εδώ τον χοντρό Επεξεργασμένο 24 Ιανουαρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου Μιας και πιασαμε αγαπημενους, θα πεταξω τον Chris Dave, που τον ειχαμε συζητησει παλαιοτερα εδω μεσα και θυμαμαι σε πολλους ΔΕΝ αρεσε - εμενα αυτο το drunken feel μου αρεσει απιστευτα στα ντραμς και ο συγκεκριμενος ειναι imho o master, αυτο το stretching του χρονου θα το ζηλευε και ο JDilla. Εδω με Glasper και Hodge, το κομματι που ξεκιναει εκει μετα του 22ο λεπτο ειναι εξαιρετικο παραδειγμα χωρις τα υπερβολικα πυροτεχνηματα που παταει οταν παιζει με τους Drumheadz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση