Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Midi και VST's στο Cubase!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω γύρω στα 5-6 midi tracks στο cubase. Το 4 πρώτα δουλεύουν με το miroslav. Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζω την ένταση στο κάθε midi αρχείο και μετά ενώ έχει αλλάξει η ένταση, όταν πατάω να ξαναπαίξει ή όταν κουνάω το cursor η ένταση ξαναπάει εκεί που ήταν αρχικά. Δεν φαίνεται ότι έχει αλλάξει το volume, μένει εκεί που το έχω βάλει απλά ακούγεται όπως πριν το αλλάξω. Στα υπόλοιπα midi tracks δεν αλλάζει καν η ένταση, δηλαδή φαίνεται ότι αλλάζει αλλά δεν ακούγεται η διαφορά σαν να μην τα πειράζω καθόλου. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ρυθμίσεις όπως το pan κλπ Καμιά ιδέα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον τα υπόλοιπα midi που δεν άλλαζαν είναι οκ τα ρυθμίζω από τα vst μέσα. Το πρόβλημα είναι προφανώς με to miroslav. Τα tracks του miroslav απ όπου και να τα ρυθμίσω ή από automation ή από to vst μέσα ενώ παίζουν μια χαρά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, όταν πατάω να παίξει από την αρχή πάνε όλα τέρμα. Και άμα βάλω τον cursor σε ένα σημείο παίζει κανονικά αλλά από την αρχή μου το χαλάει. Καμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα που έχεις δεν έχει να κάνει με τα VST. Θα ανοίξεις το midi κανάλι και θα πας στα list Editor και από εκεί θα διορθώσεις της ρυθμίσεις που μάλλον έχεις κάνει κατά λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω κάνει καθόλου ρυθμίσεις! ¶ρχισα και το project από την αρχή χωρίς να πειράξω τίποτα. Όταν το midi κανάλι έχει το midi input ANY δεν μπορώ να το ελέγξω καθόλου από το automation. Μόνο μέσα από το Vst. Το πρόβλημα είναι ότι βάζω πχ τόσο volume και μετά όπου και να πατήσω να παίξει ξαναγυρνάει εκεί που ήταν. Στην άλλη περίπτωση βάζω για midi input κάποιο κανάλι και το ελέγχω από το automation. Είναι όλα οκ εκτός από όταν το παίζω από την αρχή που ξαναγυρνάει στην αρχική ένταση μέχρι να συναντήσει κάποια αλλαγή στην ένταση απ όπου και συνεχίζει κανονικά. Δεν έχω ιδέα τι φταίει... :evil: :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσέκαρε μήπως ισχύει το εξής και σου λυθεί το πρόβλημα:

 

Αν το volume υπακούει σε κάποιο automation (είναι ενεργό το R), όταν το αλλάζεις χειροκίνητα (χωρίς να γράφεις (W) ταυτόχρονα) δεν επαναπροσδιορίζεις την ένταση (παρά μόνο όσο διαρκεί το Playback (εκτός κι αν βρει νέα εντολή automation στη διαδρομή).

Έτσι, όταν ξαναξεκινάει, αγνοεί τι του έκανες πριν και διαβάζει απ'την αρχή όσα είναι γραμμένα στο automation.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου