Προς το περιεχόμενο

amy winehouse - ενα νεο αστερι


mechmg93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

The tape led to her signing with record label Island/Universal under Simon Fuller's company 19 Management, and to a publishing deal with EMI. Winehouse hired New York singer Sharon Jones's longtime band, the Dap-Kings to back her up in the studio and on tour, giving the group its first real taste of the limelight."

 

publishing deal  κανεις ΜΟΝΟ αν ΓΡΑΦΕΙΣ τραγουδια.

 

 

Τώρα μιλάς σωστά... Δεν θα διαφωνήσω (σε βάλα να ψάχνεις όμως είδες)  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 128
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μη συγκρινουμε τραγικα ανομοια πραγματα...σε λιγο θα μας την συγκρινεις και με τους Mazoo & the Zoo...& τα ZOYZOYNIA ;D ;D

 

 

 

 

 

Εγώ θα σταθώ εδώ γιατί νομίζω ότι αδικεις ΚΑΤΑΦΟΡΑ τα Ζουζουνια.Τα σπάνε τα παιδακια,αλλά σε ξέρω εσένα, τα είδες με ΦλάινγκΒε αντι για τέλε οπότε κατευθειαν να τα θάψεις, παλιάνθρωπε.

 

 

Οκ πίσω στην Amy τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Guys, η κοπέλα έχει φωνάρα, πολύ ιδιαίτερη και καλά κάνει και τα αρπάζει, σε τελική έχει βγάλει και δύο δισκάρες που θα μείνουν στη μουσική ιστορία. Τώρα το ότι ξεφτιλίζεται με τα ναρκωτικά και τα συναφή, πρόβλημά της και αυτών που είναι δίπλα της.

Προσωπικά θα ήθελα να είναι καλά η κοπέλα και να βγάλει πολλά ακόμα άλμπουμ με τέτοια καλά κομμάτια.

Σαν στυλ μουσικής, νομίζω ότι είναι soul-jazz που σαφώς είναι προτιμώτερο από τις άπειρες χαζομάρες που ακούνε τα νέα παιδιά σήμερα.

Για τα σχόλια της εμφάνισης δεν καταλαβαίνω: έχει ένα στυλ, καλό-άσχημο αυτό είναι. Και η Janis φορούσε το ματομπούκαλο και έγραψε ιστορία. Γιατί δηλαδή πρέπει όλοι οι διάσημοι να είναι μοντέλα και μοντέλοι δεν το καταλαβαίνω.

Κάποια σχόλια φίλων που την κατηγορούν, δείχνουν την κλασσική παιδική ζήλια για έναν επιτυχημένο άνθρωπο: ρε μάγκες αφού είστε τόσο καλοί, ταλαντούχοι, ωραίοι κάντε το και σεις. Αν δεν μπορείτε, μην θάβετε τους άλλους.

Και στα πλαίσια του quiz: "τι θα κάνατε αν είχατε την Ay Winehouse δίπλα σας τώρα σουρωμένη;"

η απάντησή μου είναι θα την πλάκωνα στις μπάτσες μπας και ξενερώσει και να κάνει κανένα καινούργιο τραγούδι μαζί μου, να τ'αρπάξουμε μαζί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

AR U TAKIN TO MI?

 

manowar1.jpg

 

Αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά! Μου τους θύμησες και μ' έκανες και γέλασα βραδιάτικα...

 

Η Amy είναι μεγάλο ταλέντο.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Νταξ..Η Amy μπορει να ναι ταλεντο!.Ωραια μουσικη, ωραια φωνη, ωραια κομματια και τα συναφη αλλα...Γιατι ολοι γενικα σπευδουν κ θεοποιουν ενα ατομο στη showbiz το οποιο ειναι φανερα ανωριμο να αντιμετωπισει ο,τι ερχεται μαζι μ αυτο που κανει??  ???

 

Και στο κατω κατω, ο Frusciante ποτε αξιζε να δοξαστει?Σ εκεινη την συνεντευξη του '94 η απ το Californication και επειτα??  ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι ολοι γενικα σπευδουν κ θεοποιουν ενα ατομο στη showbiz το οποιο ειναι φανερα ανωριμο να αντιμετωπισει ο,τι ερχεται μαζι μ αυτο που κανει??  Huh?

 

για τον ιδιο λογο που θεοποιησαν την JANIS JOPLIN,τον JIMMY HENDRIX,τον JIM MORISSON & το 50% των ροκαδων της ιστοριας... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για τον ιδιο λογο που θεοποιησαν την JANIS JOPLIN,τον JIMMY HENDRIX,τον JIM MORISSON & το 50% των ροκαδων της ιστοριας... ;D

 

+1

Ακριβως γιατι μιλαμε για μουσική. Και απο την στιγμη που η μουσικη καποιου εχει να δωσει γιατι να μην θεοποιηθει; Ειναι μαλλον πολύ ελληνικη συνηθεια να κρινουμε κάποιον μουσικο-τραγουσδιστη απο την εμφανιση,από την συμπεριφορά απο τον ανα παιρνει ναρκωτικα και λιιιιιγο απο μουσικης αποψης. Κατι σαν αυτο που λενε στα reality-τραγουδιού εχεις "το ολο πακετο"...Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω τα πακετα τους, θελω μουσικη χωρις εκπτωσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς θεου, δεν εκρινα την μουσικη της, ουτε πως ειναι εξωτερικα παρα την ιδια απ αυτα που κανει..(Με οποιο δικαιωμα μου δινεται να κρινω φυσικα)

 

Και αυτο το 50% των ροκαδων θα το θεοποιησω γιατι εκαναν μια Α μουσικη που θα μεινει στην ιστορια, οχι για κατι που εκαναν 'παραπλευρως'..

 

Γιατι στο κατω κατω, αν δν εκαναν 'παραπλευρες χαζομαρες' ισως να ζουσαν λιγο περισσοτερο και ετσι να 'γραφαν λιγη περισσοτερη ποιοτικη μουσικη..

 

Και μην μου πειτε οτι αυτα τα 'παραπλευρα ατοπηματα' τους εκαναν αυτο που ηταν μουσικα γιατι πολυ απλα δεν χρειαζομαι ειδωλα με παραισθησεις παρα καποιον αληθινο.

 

Τελος, οταν βλεπω τετοια πραγματα δν μπορω παρα να θλιβομαι:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=YSH6LKHPLyk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=YSH6LKHPLyk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

 

Και συγγνωμη ρε παιδια, πρεπει δλδ καποιος να ναι ναρκωτικακιας για να κανει καλη μουσικη??Τι σοι αποψη ειναι αυτη??

??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου