Προς το περιεχόμενο

Εjekt festival - Τα καλά, τα κακά και η καταντια...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exω να κανω ενα παράπονο...

Εχω παρα πολλα να πω επι του θεματος' date=' πραγματα που για μενα δεν εχουν ειπωθει και σε μια τετοια συζητηση θα επρεπε, ομως σεβομαι τους κανονες που εχει διαλεξει για να λειτουργει αυτο το φορουμ και δεν τα λεω, ομως ρε γαμωτο πνιγομαι... Δεν γινεται οποτε μας βολευει να την πεφτουμε σε ατομα για "πολιτικες συζητησεις" και τωρα να γραφονται 10 σελιδες με πολιτικο περιεχομενο και να μην αντιδρα κανενας.. Ας διαλεξουμε πως θελουμε να λειτουργει το φορουμ, και να τηρησουμε αυτον τον τροπο λειτουργιας... Απλα φαινεται πως αυτα που εγιναν στο φεστιβαλ, βολευουν τις κοσμοθεωριες πολλων εδω μεσα και εβγαλαν την προχειρη θεωρια που εχουν στην κωλοτσεπη τους... Προφανως οτι μας βολευει καθομαστε και το παρακολουθουμε, ο,τι μας "τσιγκλαει" και μας φαινεται εξω απ τα νερα μας, "απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις"...

 

...καταντια...[/quote']

 

 

+1 :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 194
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ένας φίλος μου έλεγε "οι motorhead είναι το μόνο συγκρότημα που ενώνει "αναρχικούς"-"φασίστες"."

οι ίδιες οι λέξεις πάντως έχουν χάσει το νόημα τους με τα καταπιεσμένα αμόρφωτα πρόββατα που απαρτίζουν και τις δύο πλευρές. μη παραμυθιάζεστε

 

:wink: :wink: :wink:

+ 1.000.000 σε αυτο

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποια inside information που εχω απο φιλαρακι που δουλευε σε καντινα, μεσα στον χωρο της συναυλιας.

 

Συμφωνα παντα με τα λεγομενα του, η διοργανωτρια εταιρεια ειχε προσλαβει μελη ακροδεξιας παραταξης για security. Για οσους ειχαν παει, ηταν κατι τυποι με κατι ροτβαιλερ. Αυτο ηταν και η αφορμη για τους αναρχικους που εκαναν και το ντου, στο οποιο ομως, το εν λογω security δεν ενεπλακει καθολου. Απ'το ντου ακολουθησε οντως πλιατσικο, ενα μαχαιρωμα ενος νεαρου που δουλευε σε καποιο ταμειο, και επιθεση στο backstage των Underworld. Τα παρασκηνια των Underworld, ηταν στο πλαι του χωρου, σε αντιθεση με αυτο των Beastie Boys που ηταν πισω απ'την σκηνη. Οποτε η ανακοινωση για τραυματισμο μελους της μπαντας παιζει και να ισχυει. Επαναλαμβανω οτι αυτα μου τα μεταφερανε, εχω εμπιστοσυνη στο ατομο που μου τα ειπε, αλλα ως εκει εγγυομαι.

 

Και σε οτι αφορα την συναυλια των Motorhead, απο διαφορετικες πηγες ακουσα το ιδιο σκηνικο. Παληκαρι με ξηρισμενο κεφαλι περναει για φασιστας, του τσαμπουκαλευονται, εξηγει οτι δεν εχει σχεση, και τρωει ξυλο παρ'αυτα.

 

Αυτα. Ελπιζω να μην υπαρξει και συνεχεια ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή πήγαν για ξύλο με τους "σεκιουριτάδες", δεν έγινε τίποτα & μετά έβγαλαν το άχτι τους στο μπαρ, στον υπάλληλο & στους Underworld...ότι βρήκαν μπροστά τους.

 

Καλά έχει καταντήσει ξυρισμένο κεφάλι = φασίστας; Δικαιολογία ψάχνουν μόλις βρεθούν 10-15 να πλακώσουν έναν που είναι μόνος του και να λένε μετά "είδες πως γ@μ@μ3". Βέβαια μόνοι τους κλάνουν μπάμιες.

 

Τρέμε master γλόμπε Satriani.

 

Αυτό είναι το πραγματικό γλομπαlisation!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή πήγαν για ξύλο με τους "σεκιουριτάδες"' date=' δεν έγινε τίποτα & μετά έβγαλαν το άχτι τους στο μπαρ, στον υπάλληλο & στους Underworld...ότι βρήκαν μπροστά τους.[/quote']

 

Μάλλον δεν κάναν μόνο αυτοί το πλιάτσικο.. απλά και κάποιοι από αυτούς που ήταν μέσα και είδαν οτι πλήρωσαν 60-70Ε για να δουν (πάλι) μισή συναυλία είπαν να πιάσουν τόπο τα χρήματά τους.

 

Ξέρει κανείς αν θα ακυρωθούν (ή θα αλλάξουν μέρος) οι επόμενες συναυλίες του gagarin?

 

Πρέπει να μάθουμε σύντομα γιατί έχει καλές συναυλίες... (και σε πιο λογικές τιμές)... εγώ δε ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος είχε πει ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται κατά εικοσαετίες. Μάλλον τώρα είμαστε στη φάση της επανεμφάνισης του Ευρωπαϊκού εξτρεμισμού, αριστερού και δεξιού. Έχουμε ίσως επανάληψη των συνθηκών που τον γεννούν. Μερικοί ισχυρίζονται ότι αυτές οι ομάδες που γουστάρουν να πλακώνουν και να πλακώνονται για "πολιτικούς" ΄λόγους συντηρούνται από το ίδιο το σύστημα. Ξέρουμε σίγουρα όμως τώρα ότι δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, ίσως και να δημιουργούν έδαφος για περισσότερη αστυνομοκρατία. Αυτά όσον αφορά στο ξύλο.

 

Για το άλλο θέμα τώρα, του ντου από παντού, μόνο μια παρατήρηση να κάνω. Έτσι όπως είναι οργανωμένος ο χώρος τώρα, με τις εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών, συνήθως δεν είναι ο καλλιτέχνης αυτός που υφίσταται οικονομική ζημιά αλλά η εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Έχει τη σημασία της αυτή η παράμετρος για να μη τα μπερδεύουμε στο μυαλό μας.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου