Προς το περιεχόμενο

Τι Πένες χρησιμοποιείτε;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι πρόσφατα ultex jazz III (τις μικρές ημιδιάφανες μπεζουλί). Με είχε ενθουσιάσει το ότι είχαν αρκετά καλό grip χωρίς να κολλάνε εντελώς στα δάχτυλα.

 

Πριν από λίγο καιρό συνειδητοποίησα ότι με βολεύουν πιο λεπτές και πιο στρογγυλεμένες πένες, ενώ έπαψα να έχω και πρόβλημα στο grip. Και επειδή δεν έβρισκα αυτό που ήθελα σε μικρό μέγεθος, το έριξα στην πατέντα: παίρνω τις κλασσικές μεγάλες dunlop (τύπου tortex κλπ.) ή παρόμοιες άλλης μάρκας (κάτι firestone που βρήκα στον Αρμάο έχουν ωραία υφή) στο επιθυμητό πάχος, και τις κόβω με ψαλίδι (+ λίγο γυαλόχαρτο για να μη φαίνονται χάλια) σε μέγεθος μικρής αφήνοντας τη μύτη τους στρογγυλεμένη.

Ιντονέησον ημάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...
  • Απαντήσεις 241
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ξεθάβω το θεματάκι, γιατί όλα αλλάζουν συνεχώς....

 

Mετά από Clayton 1.0mm , Planet Waves  1.0mm  και πολλές πολλές άλλες, κατέληξα εδώ και αρκετό καιρό σε Dunlop Big Stubby 2.0mm (μερικές φορές και 3.0mm)

 

Δύσκολα πάντως να ξαναγυρίσω σε πένα κάτω από 2.0mm ... Μεγάλη διαφορά στον ήχο, πολύ "μεγαλύτερη" νότα... Βέβαια σε πιο funk παιξίματα, θέλει λίγο συνήθεια γιατί είναι κουπί.

 

Οπότε, μέχρι νεοτέρας Dunlop Big Stubby 2.0mm

Όχι άλλα μινόρε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι καλυτερες που με βολευαν ηταν οι μικρες dunlop tortex jazz 1,0 .... δεν τις βρισκω πλεον και παιζω με την κοκκινη dunlop Jazz III .. το κουλο ποιο ειναι ομως! επεσε  στα χερια μου παλι μια tortex και δεν μπορουσα να παιξω! συνηθεια ειναι τελικα.... αχχααχχα. θα δοκιμασω καποια στγμη να παιξω με το κλασσικο μεγαλο μεγεθος.. ετσι απο περιεργεια!(εδω και μισο χρονο δεν μπορω να παιξω καθολου με μεγαλη)

*sÞea®head™³ '00

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τις planet waves black ice 1.10.Είναι σαν τις jazz αλλά ένα ''τσακ'' πιο μεγάλες και δε μου γλιστράνε εύκολα.Τις jazz tortex τις φέρνει ο Νάκας του Πειραιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Dunlop Jazz III και Stubby 1.00mm.Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου και η Signature(η τελευταία) του Petrucci,πάλι από τη Dunlop,αλλά δε με βόλεψε καθόλου!

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και αν εκτιμησει αρκετος κοσμος (εμπρακτα!!!) το αποτελεσμα απο τις προηγουμενες τοτε ολα καλα...παμε και αγοραζουμε αυτες!

imagemagic_php.jpg.78bca78803a4cdd6a1a90dde62e87db7.jpg

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου