Προς το περιεχόμενο

Type O' Negative - Paradise Lost


ikon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι δυο αγαπημένες μου μπάντες (και οι μόνες από metal που ακόμα ακούω) συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε σε ένα μικρό festival (Στο γήπεδο του baseball) που περιελάμβανε και τους δικούς μας Rotting Christ.

 

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δω από κοντά τους Type O’ Negative… Aν και η απόδοσή και ο ήχος τους δεν ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, μπορώ να πω ότι δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα. Λυπάμαι που η προσέλευση ήταν φτωχή… δεν νομίζω να ήταν πάνω από 2.000 άτομα και βασικά οι πιο πολλοί πήγαν για τους paradise lost οι οποίοι αν και πιο επαγγελματίες δεν έχουν αυτό το χαβαλετζίδικο των type o.

 

O Peter Steele είναι πραγματικά «μορφή» αν και επαναλαμβάνω ότι η μπάντα δεν «τράβαγε» με τίποτα. Πάντως χάρηκα πολύ που ήμουν εκεί και εύχομαι και στις δυο μπάντες ότι καλύτερο σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8O 8O 8O 8O

 

:!: :!:

 

Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι θα υπήρχε ακροατής που να μην αντιλαμβανόταν το πόσο πεντακάθαρος και απίστευτα ισοσταθμισμένος ήταν ο ήχος των Type O Negative, σε αντίθεση με την πλήρη απογοήτευση της ποιότητας του ήχου των Paradise Lost. Τόσο άγριο distortion σε στυλ Rammstein από κιθάρα ΚΑΙ μπάσο ταυτόχρονα, δοσμένο μαζί με όλη την υπόλοιπη μπάντα σε ένα διαμαντένιο σύνολο, δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ σε live (όποιος έχει ασχοληθεί με ηχοληψία ξέρει ότι τα διπλά distortion σε όργανα που ακούγονται ταυτόχρονα είναι σχεδόν στο 100% no go area)

 

Είχα μείνει έκθαμβος, και ακριβώς την ίδια άποψη είχαν όλα τα άτομα που μίλησα γι' αυτό (και ανάλογες αντιδράσεις είχε και το κoινό γύρω μας), όπως επίσης και για τον ήχο των P. Lost. Και όχι μόνο αυτό αλλά όλοι είχαν αποσβολωθεί και με την απόδοση των Type O Negative. Η μπάντα ήταν πασιφανές ότι πετούσε... ¶ξιζε πλήρως την μετάβασή μου στην Ελλάδα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι θα υπήρχε ακροατής που να μην αντιλαμβανόταν το πόσο πεντακάθαρος και απίστευτα ισοσταθμισμένος ήταν ο ήχος των Type O Negative' date=' [/quote']

 

Υπήρχε ένας, Εγώ! :lol:

 

Κοίτα, κι εγώ αγαπάω πολύ τους Type O, αλλά ήταν μια βαβούρα και μισή…

μπες σε όποιο site θες και δες αποσπάσματα από τις συναυλίες τους, γενικά δεν τραβάει η ομάδα στα live και ο Steele είναι τραγουδιστής του studio και μόνο.

 

O ήχος ήταν κακός -για ένα τόσο παλιό και έμπειρο συγκρότημα-.

Ούτε των PL ήταν καλός ο ήχος.

 

Όλα αυτά στα δικά μου αυτιά. Νομίζω άλλωστε ότι οι ηχολήπτες φτιάχνουν τον ήχο για να ακούει και να ευχαριστιέται ο «απλός» κόσμος και όχι οι άλλοι ηχολήπτες.

 

 

αλλά όλοι είχαν αποσβολωθεί και με την απόδοση των Type O Negative. Η μπάντα ήταν πασιφανές ότι πετούσε...

 

Ναι ναι' date=' ο Steele τραγουδούσε από μέσα του, δεν είχε και πολύ επαφή με το κοινό (εκτός από εκεί που πέταγε τα μπουκάλια), και φαινόταν ότι έκανε αγγαρεία, άσε που όλο πήγαινε και καθόταν κάτω από τα drums, ο Kenny πιστεύω ότι ήταν η ψυχή της μπάντας. Oι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολύ χλιαρές και το setlist αντί – συναυλιακό.

Φυσικά αυτοί είναι οι Τype O, αυτοί ήταν πάντα νομίζω...

Εμείς τους αγαπάμε όπως και να έχει...

 

 

¶ξιζε πλήρως την μετάβασή μου στην Ελλάδα.

 

Φυσικά, οι άνθρωποι είναι τρομεροί, εγώ όταν έμαθα ότι έρχονται Ελλάδα έπαθα πλάκα. Είναι περιπτωσάρες αλλά δεν παίζονται!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα υπογραμμίσω για άλλη μια φορά την διαφωνία μου στο 100% για τον ήχο των Type O' Negative... κάτι που αντικατοπτριζόταν σε όλους όσους μίλησα, ανεξαρτήτως αν είχαν μουσικο-ηχοληπτικό background ή όχι...

 

Θα διορθώσω τα λεγόμενά μου μόνο σε ένα σημείο: είναι ακόμη μια φορά στη συναυλιακή ζωή μου που έχω ακούσει πολλά distortions μαζί (μπάσο + 2 rhythm κιθάρες!), δυνατά + πεντακάθαρα, κι αυτό ήταν σε μια μνημειώδη συναυλία των Mogwai κάτι χρόνια πριν...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου