Προς το περιεχόμενο

Αγορά κιθάρας στη Νέα Υόρκη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά και καλό καλοκαίρι σε όλους.

 

Σκοπεύω να ταξιδέψω στην Νέα Υόρκη, και έλεγα να συνδυάσω το ταξίδι με αγορά ηλεκτρικής κιθάρας. Εχω ήδη μια strat και σκέφτομαι για μια tele ή jag.

 

Κάποιοι από σας (π.χ Superfunk) φαίνεται ότι ξέρουν καλά την πόλη και την τοπική αγορά, οπότε κάποιες διευθύνσεις από καταστήματα μεταχειρισμένων οργάνων (ή και καινουργιων) θα μου ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμες. Εχω ήδη εντοπίσει κάποια στο internet αλλά η εμπειρία και η προσωπική πείρα είναι που μετράει!!! :wink:

 

Thanks In Advance!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το καλυτερο ισως μαγαζι ειναι το 30th Street Vintage guitars ( 30th street μεταξυ της 7ης και 8ης λεωφορου) πηγαινε οπωσδηποτε εκει εστω για οφθαλμολουτρο (οι περισσοτερες κιθαρες ειναι vintage & μπορει να πετυχεις και κανα ροκ σταρ να ψωνιζει...) μια και οι τιμες...δαγκωνουν (βεβαια μπορει να βρεις και καμμια ευκαιρια)

 

τα κλασσικα πανω απο την Times Square (48th Street) (Rudy's,Manny's,Sam Ash) εχουν καλη ποικιλια αλλα ειναι λιγο super market (αλλα μπορει να πετυχεις τρομερα deal ειδικα αν εχουν clearance sales) ,αλλα τσεκαρε γενικα ολα τα πολλα μαγαζακια της περιοχης.

 

δυστυχως τα πραγματικα καλα μαγαζια ειναι εκτος Μανχαταν και δυσκολα θα τα βρεις....

 

τσεκαρε επισης στο lower east side τα μαγαζια στην Ludlow street & περνα και απο τον Matt Umanov (στην Bleecker str) αν και ειναι λιγο φαρμακειο....

 

Πας στην ωραιοτερη πολη του κοσμου οποτε ΗAVE FUN!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Α,επισης αν βρεις κανα GUITAR CENTER εχουν και εκει ευκαιριες (μου εχουν πει οτι ανοιξε ενα στη γωνια 5th avenue (δηλ. Broadway) & 14th street....(η εξυπηρετηση μπορει να σου θυμισει το γνωστο αθλιο ελληνικο super market αλλα οι τιμες ειναι καλες....)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Αν πας Guitar Center θα βρείς καμιά κατοσταριά Tele σίγουρα για να δοκιμάσεις...

Αν θυμάμαι καλά είναι στην 14η οδό

Θέλει όμως μεγάλη προσοχή το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί μερικές φορές οι δυό μεγάλες εταιρίες που φιλοξενεί (η PRS δεν νομίζω ότι το κάνει...) φτιάχνουν ολόκληρες σειρές ειδικά για τις προσφορές του Guitar Center, οπότε μια standard παίζει να μην είναι και τόσο standard...

Tις κατεβάζεις όμως ΟΛΕΣ και τις δοκιμάζεις...κάποια θα σου κάτσει, επίσης νομίζω ότι κάπου τώρα τον Αυγουστο έχει το συγκεκριμένο κατάστημα και καλοκαιρινό clearance...

+1 στην ομορφότερη πόλη του κόσμου...(αν και γουστάρω πολύ και San Francisco)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά να πω ότι η Νέα Υόρκη είναι πανέμορφη. Καλά να περάσεις, που κλά θα περάσεις δηλαδή...

 

Πριν το πάσχα πήγα κι εγώ για ένα δεκαήμερο και ψώνισα μια κιθάρα. :D

 

Την αγόρασα από το Guitar Center που είναι στη 14η κοντά στη Union Square. Είναι όντως σαν σούπερ μάρκετ όπως και τα υπόλοιπα μαγαζιά στην Times Square όπως το Samash. To Guitar Center έχει και vintage όργανα αν ενδιαφέρεσαι. Για τιμές στα vintage δε μπορώ να σου πω μιας και περιορίστηκα στο οφθαλμόλουτρο. Το Umanov έχει μόνο vintage και είναι λίγο φαρμακείο όπως προανέφερε ο Superfunk. Να προσθέσω ότι στο Guitar Center οι τιμές που παίζουν είναι αυτές που αναφέρονται στο site του, απλά εγώ ψιλοκλάφτηκα σαν Ελληνάρας που είμαι και ουσιαστικά μου χάρισαν τον επιπλέον φόρο που πληρώνεις που είναι 9.5%. Πάντως από εξυπηρέτηση τα άτομα σκίζουν! Ποτέ δεν έχω συναντήσει τέτοια αντιμετώπιση από μαγαζί!

 

Δες και το θέμα που είχα ανοίξει τότε...

 

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7558

 

Καλά ψώνια! :wink:

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α' date='επισης αν βρεις κανα GUITAR CENTER εχουν και εκει ευκαιριες (μου εχουν πει οτι ανοιξε ενα στη γωνια 5th avenue (δηλ. Broadway) & 14th street....(η εξυπηρετηση μπορει να σου θυμισει το γνωστο αθλιο ελληνικο super market αλλα οι τιμες ειναι καλες....)[/quote']

 

Εμένα πάλι μου φέρθηκαν άριστα. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν καλύτερα από ότι με εξυπηρέτησαν. Οκ, καφέ δε μου έφτιαξαν τώρα που το σκέφτομαι... :lol: :lol: :lol:

 

Πάντως καμία σχέση με ότι έχουν δει τα ματάκια μου στο Ελλάντα!

 

Συγνώμη για το διλπό post. :oops: :oops: :oops:

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Πας στην ωραιοτερη πολη του κοσμου οποτε ΗAVE FUN!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Πραγματικά είναι από τις ωραιότερες πόλεις που έχω παει!Nα πας και στα Virgin Megastores να χαθείς!!!Και να πας και στο Carlyle Hotel να ακούσεις τον Woody Allen.Yπάρχουν πολύ ωραία μαγαζιά εκεί εκτός από το Blue Note το οποίο πρέπει να επισκευτείς!

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

κανε μια βολτα σε οσα μαγαζια προλαβαινεις και μην παρεις την πρωτη καλη που θα βρεις! στο επομενο μπορει να υπαρχει μια πιο σουπερ, οποτε υπολογισε τουλαχιστο δυο γυρες. και γενικα δοκιμαζε τα παντα, εκει δεν τους φαινεται καθολου περιεργο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου